Ποιόν τραγουδιστή σύστησε η Κόνυ ως άντρα της στον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή και τον τρέλανε

Η σχέση της Κόνι Μεταξά με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή είναι από αυτές που τις βλέπεις και τις χαίρεσαι. 

Εκτός από την ολοφάνερη αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλον, οι δυο τους πειράζονται πολύ, γελάνε πολύ και επικοινωνούν απόλυτα. Και αυτό είχαμε την ευκαιρία να το δούμε και με τα ίδια μας τα μάτια χθες το βράδυ που και οι δύο βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι του περιοδικού OK στο Island.

Οι δύο τους έφτασαν στο παραλιακό club restaurant συνοδευόμενοι από φίλους και συνεργάτες και των δύο και από την αρχή έδειξαν να είναι σε μεγάλα κέφια με την Κόνυ να δείχνει μεγάλο πειραχτήρι.

Κάνοντας Live στο instagram της μάλιστα η Κόνυ ξεκίνησε από νωρίς τις πλάκες κάνοντας και καλά “σκηνή” στον μπαμπά της όταν της είπε on camera πως είναι στο πάρτι με όλα τα…μωρά…

Δεν πέρασε πολύ ώρα και αφού πρώτα πέρασαν και οι δύο από το photo booth που είχε στηθεί για το event και επέστρεψαν στο τραπέζι τους, η Κόνυ εμφανίστηκε μπροστά στον μπαμπά της λέγοντάς του: “Μπαμπά, σήκω, θέλω να σου συστήσω τον άντρα μου….”

Η έκπληξη του Λευτέρη, ήταν ολοφάνερη…”Τί είπε; Τί είπε;” μας ρώτησε κατ” επανάληψη ενώ η ίδια η Κόνυ γελούσε με την ψυχή της από την άλλη πλευρά του τραπεζιού. Τελικά η πλάκα έγινε για να του συστήσει τον Αναστάσιο Ράμμο, που και ο ίδιος σοκαρίστηκε λίγο από την εισαγωγή της φίλης του προς τον μπαμπά της, αλλά γρήγορα κατάλαβε την πλάκα και γέλασε κι αυτός με τη σειρά του.

Αναστάσιος Ράμμος, Κόνι Μεταξά και

Ε, ναι... Και ο Αναστάσιος Ράμμος ένα σοκ το έπαθε

Έπεσε πολύ γέλιο με την πλάκα τόσο της Κόνι, όσο και του υπέροχου Ησαϊα Ματιάμπα

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ