Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πώς διαχειρίζεται τους καλεσμένους που δεν μιλούν;


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα  late night shows της ελληνικής τηλεόρασης και για τους καλεσμένους τους.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και στους ανθρρώπους των οποίων οι συνεντεύξεις δεν κυλούν και στον τρόπο που τις διαχειρίζεται.

Με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha είστε αρκετά κοντά σε περιεχόμενο. Και έχουμε δει πολλές φορές καλεσμέ­νους που έρχονται σε σένα να εμφα­νίζονται ύστερα από λίγο καιρό εκεί ή το αντίστροφο. Θεωρείς πως αυτό κουράζει το τηλεοπτικό κοινό;

Ούτε κατά διάνοια. Κάθε παρουσιαστής εί­ναι διαφορετικός, μοναδικός και μπορεί να βγάλει διαφορετικά πράγματα από έναν καλεσμένο. Και αυτό το έχει δείξει πολλές φορές η ιστορία των ίδιων καλεσμένων.

Ισχύει πως στο παρασκήνιο έχουν υπάρξει «μάχες» για το κλείσιμο συ­γκεκριμένων καλεσμένων;

Δεν ξέρω τι εννοείς «μάχες», αλλά κάθε εκπομπή βάζει τα δυνατά της για να φέ­ρει καλεσμένους που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα. Και που σε συγκεκριμέ­νες χρονικές στιγμές γίνονται «μήλον της Έριδος». Αν αυτό θεωρείται «μάχη», τότε ναι, γίνεται.

Όταν υποψήφιοι καλεσμένοι του «The 2night Show» θέτουν όρους ή βέτο σχετικά με το πώς θα «τρέξει» η συνέντευξη, πώς αντιδράς;

Γενικά είμαστε αρκετά αυστηροί σε αυ­τό. Αν όμως κάποιος άνθρωπος έχει κά­ποιο θέμα με την προσωπική του ζωή στο οποίο δεν θέλει να αναφερθεί, όπως αν έχει να κάνει με οικογένεια, παιδιά, ή με κάποιον που έχει μαλώσει ή βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη και μου ζητήσει να μην αναφερθώ, θα το σεβαστώ.

Έχει υπάρξει περίπτωση που ήρθε καλεσμένος, δεν ήθελε να απαντήσει σε ερωτήσεις και τον «έκοψες»;

Όχι, δεν έχει συμβεί αυτό ποτέ σε μενα.

Περίπτωση καλεσμένου που να «μην τα λέει με τίποτα» φαντάζομαι ότι σου έχει τύχει. Πώς αντιμετώπι­σες την κατάσταση;

Η συνέντευξη γίνεται μικρότερης διάρκειας και έτσι απλώς τελειώνει πιο γρήγορα απ’ ό,τι φανταζόμουν. Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Με μια συγκεκριμένη «δεξαμενή» καλεσμένων πόσο μπορούν να αντέ­ξουν τα late night προγράμματα σε βάθος χρόνου στην ελληνική τηλεό­ραση;

Νομίζω για πάντα. Γιατί πλέον δεν είναι συγκεκριμένη η δεξαμενή. Δεν φέρνουμε πλέον μόνο αναγνωρίσιμους ανθρώπους. Δεν φέρνουμε μόνο τουw γνωστούς «δι­άσημους» της χώρας, αλλά δίνουμε χρό­νο και σε ανθρώπους της διπλανής πόρ­τας που έκαναν κάτι όμορφο, κάτι σημα­ντικό που αξίζει τον κόπο να δημοσιοποιη­θεί. Είναι κάτι που το είχαμε ξεκινήσει από τα «Καρντάσιανς», να φέρνουμε τέτοιους καλεσμένους.

Πηγή: TV Έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ