Μπόρις Τζόνσον: Αυτό είναι το αγαπημένο του χόμπι.


Ο Μπόρις Τζόνσον, με την… καρέκλα της Τερέζα Μέι να βρίσκεται… μια ανάσα από τα χέρια του, μιλά για το… αγαπημένο του χόμπι!

Ο Μπόρις Τζόνσον, το φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών, αποκάλυψε σήμερα το πάθος του: να κατασκευάζει λεωφορεία από παλιά ξύλινα κουτιά, ενώ εξήγησε ότι ζωγραφίζει τους επιβάτες να «απολαμβάνουν» τα φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μεταφοράς.Το… χόμπι του Μπόρις Τζόνσον

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο talkRADIO, ο επικρατέστερος διάδοχος της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι, ρωτήθηκε τι κάνει για να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του. Μπόρις Τζόνσον: Η συμφωνία διαζυγίου με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «νεκρή»!

Κομπιάζοντας στην αρχή, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, έμοιαζε να δυσκολεύεται να περιγράψει το αγαπημένο του χόμπι. Αρχικά, είπε ότι του αρέσει να φτιάχνει μινιατούρες και κατόπιν αντέκρουσε τον ίδιο του τον εαυτό λέγοντας ότι δεν εννοούσε ακριβώς αυτό.

«Δεν εννοώ μινιατούρες λεωφορείων. Αυτό που φτιάχνω είναι το εξής: παίρνω παλιά… ξύλινα κουτιά, τα βάφω και υποθέτω είναι ένα κουτί που ήταν φτιαγμένο για να περιέχει δύο μπουκάλια κρασί και θα είναι χωρισμένο στα δύο, εγώ το μετατρέπω σε λεωφορείο» περιέγραψε ο Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωγραφίζω τους επιβάτες να περνούν καλά στο υπέροχο λεωφορείο, χαμηλών εκπομπών ρύπων, το είδος που φέραμε στους δρόμους του Λονδίνου, μειώνοντας τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα, μειώνοντας το υποξείδιο του αζώτου, μειώνοντας τη μόλυνση».

Ο Τζόνσον έχει ιστορία με τα λεωφορεία. Την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα του 2016 για την παραμονή ή την αποχώρηση της Βρετανίας στην ΕΕ, ταξίδευε με ένα λεωφορείο, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, όπου δέσποζε η φράση ότι η Βρετανία στέλνει 350 εκατομμύρια λίρες την εβδομάδα στην ΕΕ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ