Σπυρόπουλος για Χριστίνα Πολίτη: «Είναι σημαντικό η σύντροφός σου να σε αφουγκράζεται» (video)


Ο Κώστας Σπυρόπουλος μας μίλησε για όλα όσα είναι καλό να κάνει ένας σύντροφος και ανέφερε αυτά που βρίσκει στη Χριστίνα Πολίτη.

Η περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Toc Toc» ξεκινά κι εμείς τον συναντήσαμε στο party που διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξή της. Αφού μας μίλησε για την παράσταση και μερικά από όσα διαδραματίζονται προχώρησε και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

Με εμφανώς καλή διάθεση μας εξομολογήθηκε ότι κι εκείνος, όπως και οι ήρωες του έργου, έχει τη δική του ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Ποια είναι αυτή άραγε και πώς το διαχειρίζεται;

Έπειτα, μιλήσαμε και για την προσωπική του ζωή. Βρίσκεται σε σχέση με την κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη και το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική του ζωή. Παρόλο που δεν συνηθίζουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους, ο δημοφιλής ηθοποιός μας ανέφερε με πολύ γλυκύτητα όλα όσα βρίσκει στη σύντροφό του, περνώντας και ένα όμορφο μήνυμα.

Πώς θα είναι το καλοκαίρι του; Θα ακολουθήσει μόνο το πρόγραμμα της περιοδείας ή θα κάνει και διακοπές με τη σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη;

Όσα μας είπε με πολύ funny διάθεση στην ακόλουθη αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ