Μην Ψαρώνεις: Τραγούδι ειδικά για το bachelor της “Στέλλας” από την Ειρήνη Ψυχράμη (Exclusive Video)


Προτελευταίο επεισόδιο σήμερα το βράδυ για την πετυχημένη σειρά του ANT1 «Μην Ψαρώνεις» και αποδεικνύεται special. 

Η απολαυστική κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Αθερίδη, την Μαρία Λεκάκη και την Φαίδρα Δρούκα, κέρδισε το τηλεοπτικό στοίχημα αυτής της σεζόν και πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά.

Η πολυτάραχη σχέση του Μανώλη (Θοδωρής Αθερίδης) με την ξεπεσμένη πλούσια Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) που ακροβατεί ανάμεσα στο μίσος και τον έρωτα αλλά και η ύπαρξη της μόνιμης συντρόφου του Στέλλας (Φαίδρα Δρούκα) παράλληλα με τις ιστορίες όλων των πρωταγωνιστών, έγιναν αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ.

Καλή παραγωγή, έξυπνο σενάριο κομεντί και πολλά guests δημιούργησαν ένα αξιόλογο τηλεοπτικό προϊόν που αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Μην Ψαρώνεις: Όλο το καστ της πετυχημένης σειράς

Σκηνή από τα γυρίσματα

Η Ειρήνη Ψυχράμη, ως Μήτση, ερμηνεύει το τραγούδι π[ου έγραψε ειδικά για τη σειρά

Στο σημερινό επεισόδιο και μετά την απρόσμενη πρόταση γάμου του Μανώλη, στη Στέλλα τα νέα φτάνουν στην οικογένεια Αγραφιώτη. Η Σάντυ δεν μπορεί να το πιστέψει, αλλά αποφασίζει να το παίξει υπεράνω και να μη δείξει σε κανέναν πόσο πληγώθηκε.

Η Στέλλα, πιο χαρούμενη από ποτέ, κανονίζει να συνδυάσουν το ντεμπούτο της Μήτσης (Ειρήνη Ψυχράμη) στο τραγούδι με το μπάτσελορ πάρτι της. Κι εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, αφού ειδικά για αυτό το επεισόδιο και για τη σειρά, γράφτηκε ένα νέο τραγούδι σε στίχους του Άγγελου Χασάπογλου και μουσική της Ειρήνης Ψυχράμη.

Το ερμηνεύει φυσικά η ίδια στο γνωστό club του σήριαλ που συχνάζουν όλοι και ειδικά για την βραδιά του bachelor της. Απολαύστε το πρώτοι εδώ στο exclusive βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ