Παναθηναϊκός: Ραντεβού Μητσοτάκη – Γιαννακόπουλου με… φόντο το Βοτανικό.


Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, αναμένεται να γίνει η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με φόντο το ζήτημα των γηπέδων στο Βοτανικό.

Λίγες μόνο μέρες μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ραντεβού και με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Α.Ο. προσπαθεί να «τρέξει» με κάθε τρόπο το ζήτημα του γηπέδου στο Βοτανικό και με τη συμφωνία του με το ΣΥΡΙΖΑ να έχει ήδη γίνει γνωστή, περιμένει να εξασφαλίσει το «ok» και από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι και το φαβορί για την ανάληψη των ινίων της χώρας, μετά τις εκλογές του Ιουλίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LIVE Sport, η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει σήμερα (26/06) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δεσμευθεί και επίσημα για την επιθυμία του να «προχωρήσει» το έργο στο Βοτανικό, για το οποίο έχει εκφραστεί ιδιαίτερα θετικά και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ