Κώστας Καραμανλής: Αποφάσισε να… μιλήσει και ιδού τι θα πεί

Από το 2009 όταν έχασε τις εκλογές, ο Κώστας Καραμανλής αποφεύγει να μιλήσει δημόσια. Οι φορές που το έχει κάνει (όχι σε ομιλία) ήταν είτε στο δημοψήφισμα του ’15 με δήλωση είτε με δηλώσεις στο περιθώριο εκδηλώσεων της ΝΔ. Σήμερα (26.06.2019) όμως, ο πρώην πρωθυπουργός θα… «σπάσει τη σιωπή του».

Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί σε κομματικό ακροατήριο. Στις 19:30 το απόγευμα θα μιλήσει στο Βελλίδειο, σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στην οποία θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, που εκλέγεται συνεχώς από το 1989, στην Α’ Θεσσαλονίκης, θα στείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυμα συμπόρευσης και συστράτευσης. Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί… δεν θέλει εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο

Η εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί θεσμό για τη Θεσσαλονίκη καθώς είθισται η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης να διοργανώνει συγκέντρωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του θα ζητήσει την αποφασιστική στήριξη στην παράταξη, ώστε να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία την οποία έχει ανάγκη η χώρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει σε συνομιλητές του, ότι η συγκυρία, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.Θα κάνει και περιοδείες ο Καραμανλής

Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες για να… κοινωνήσει το μήνυμα της συμπόρευσης και συστράτευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώνουν οι συνομιλητές του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ