Μαρία Κορινθίου: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με είδε το παιδί μου να κλαίω» (Vid)


Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» πότε ήταν η μοναδική φορά που η κόρη της, Ισμήνη την είδε να κλαίει!

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά δεν στενοχωριέμαι με αυτά, μπορεί να εκνευριστώ, να τσαντιστώ, αλλά στεναχωρημένη δεν με έχει δει. Η μόνη φορά που με είχε δει στεναχωρημένη ήταν τότε που είχε γίνει ο χαμός με το εξώφυλλο στο Down Town. Και της έχει μείνει κιόλας γιατί με είχε δει έντονα στεναχωρημένη. Ήμουν μόνη μου με το παιδί στο σπίτι, με είδε πρώτη φορά να κλαίω για τέτοια πράγματα, για επίθεση. Αυτό, και της έχει μείνει. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, δεν είναι ότι με πέτυχε. Με πέτυχε σε ξέσπασμα. Με ρώτησε και της είπα ότι με στενοχώρησαν.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν της εξήγησα για ποιο λόγο είμαι στεναχωρημένη, εκεί ταυτόχρονα ήρθε και το μάθημα, ότι στη ζωή μας σε πολλούς ανθρώπους και όσο μεγαλώνουμε δεν θα αρέσουμε. Και αυτό που κάνουμε, αλλά και ως άνθρωποι. Κάποιοι θα το κατακρίνουν κιόλας και ακόμα περισσότερο εμείς που μπορεί να βρισκόμαστε σε ένα χώρο που είναι η πιπίλα ότι εκτιθόμαστε.»!

Και τόνισε: «Εγώ αυτό δεν δέχομαι. Το ότι επειδή εκτίθεμαι παραπάνω από κάποιον άλλο αυτό σημαίνει ότι θα ρίξω την αξιοπρέπειά μου ή οτιδήποτε και θα κάθομαι να ακούω ότι λέει ο καθένας, εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θεωρώ ότι δίνω το δικαίωμα να βγαίνουν με χολή, να βρίζουν»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ