Εθνικές εκλογές 2019: Όσα ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την Κυριακή 7 Ιουλίου


Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλη την επικαιρότητα εν όψει των Εθνικών Εκλογών 2019 την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Με συνεχή ενημέρωση, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους τους αρχηγούς των κομμάτων και τους υποψήφιους βουλευτές, ο ΑΝΤ1 καταγράφει, αναλύει και ανοίγει τη συζήτηση και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα συνεχίσουν από τις 06:00 να «φωτίζουν» σταθερά τα γεγονότα και να μεταφέρουν πρώτοι τον παλμό της επικαιρότητας.

Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 13:00 καθώς και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 19:30 θα συνεχίσουν να καταγράφουν και να αναλύουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας.

Κάθε Δευτέρα έως και την 1η Ιουλίου στις 22:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλύει και συζητά την πολιτική επικαιρότητα με τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης. Αρχηγοί κομμάτων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοσιογράφοι αλλά και ειδικοί αναλυτές είναι παρόντες στο στούντιο του ANT1 για να καταγράψουν και να φωτίσουν τα προεκλογικά προγράμματα και τις αντιθέσεις των «μονομάχων».

Προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου, ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων της Marc στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη της εκλογικής μάχης θα είναι και οι ψηφιακές πλατφόρμες του σταθμού. Ακολουθώντας το #Ant1Ekloges, η ενημέρωση συνεχίζεται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω desktop είτε μέσω κινητού τηλεφώνου.

LIVE Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ανήμερα των Εθνικών Εκλογών, ο ΑΝΤ1 από τις 06:00 το πρωί έως τις 02:00 τα ξημερώματα θα βρίσκεται σε συνεχή ροή καλύπτοντας δυναμικά την εκλογική διαδικασία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα βρίσκεται στο στούντιο από τις 06:00 το πρωί και θα μεταδώσει την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης με ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα μεταφέροντας ζωντανά το κλίμα, μεταξύ άλλων και από τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στις 10:00 ο Γιώργος Παπαδάκης δίνει την σκυτάλη στον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη οι οποίοι θα συνεχίσουν να καταγράφουν, να μεταδίδουν και να αναλύουν την επικαιρότητα με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ.

Στις 12:00 και δύο ολόκληρες ώρες η Μαρία Σαράφογλου θα συνεχίσει να μεταδίδει τον παλμό των εκλογών αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

Στις 18:00 ο εκλογικός μαραθώνιος κορυφώνεται και αρχίζει η μεγάλη εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία των κομμάτων, οι πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις σε απευθείας μετάδοση.

Στις 19:00 στο ειδικά διαμορφωμένο εκλογικό στούντιο του σταθμού θα βρίσκεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης, για την πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Παρόντες θα είναι, επίσης, δημοσιογράφοι, αναλυτές και προσωπικότητες προκειμένου να σχολιάσουν και να συζητήσουν τα αποτελέσματα, τα μηνύματα αλλά και την επόμενη ημέρα από την κάλπη των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ