Λάρισα: Η απίστευτη «κρυψώνα» ενός 46χρονου καταζητούμενου


Δραπέτης των φυλακών και καταζητούμενος, ζούσε από το 2013 μέχρι σήμερα, κανονικά στο σπίτι του στη Λάρισα, χωρίς να τον έχει πάρει κανείς χαμπάρι.

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Μόνο που η «ελευθερία» του κράτησε μέχρι χθες (25/6) όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Πως είχε καταφέρει επί 6 χρόνια να διαφεύγει της σύλληψης; Ο 47χρονος, είχε πάρει όλα τα μέτρα, ούτως ώστε να μην εντοπιστεί.

Ο άνδρας, είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα καμερών τόσο στο διαμέρισμά του, όσο και στην είσοδο της πολυκατοικίας. Έτσι παρακολουθούσε τα πάντα.

Αυτό όμως που πραγματικά σκέφτηκε για να μπορεί να διαφύγει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είναι μοναδικό.

Είχε δημιουργήσει μία κρύπτη μέσα σε βεστιάριο, ένα μικρό χώρο που έμοιαζε με έπιπλο, για να κρυφτεί σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.

Ο εντοπισμός του

Οι αρχές που ήταν πεπεισμένες πως βρίσκεται στο σπίτι, κατάφεραν να τον… ξετρυπώσουν και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Ο 47χρονος δραπέτης, καταζητείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Ελευθερία»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ