Το Ούζο Βαρβαγιάννη ξεχώρισε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα στο διαγωνισμό των Superbrands

Η εταιρεία Βαρβαγιάννης ξεχώρισε στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής, κατακτώντας τη διάκριση της Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Βαρβαγιάννης, ένας εκ των διαχειριστών και ιδιοκτήτης της Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ, δήλωσε σχετικώς: «Όταν μια εταιρεία με τόσο ξεχωριστή ιστορία 160 χρόνων, βραβεύεται ως κορυφαία Ελληνική επωνυμία για το 2018-19 στον κλάδο της, από τον  παγκόσμιο φορέα Corporate Superbrands, με διεθνή αναγνώριση και προδιαγραφές, πιστοποιεί το μέλλον.

Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανταμοιβής του έργου των πέντε γενεών της οικογένειάς μας που μέχρι σήμερα διοικούν την εταιρεία, αλλά και μετουσίωση του μελλοντικού οράματος σε πράξη από την 6η γενιά».

Αξίζει να τονιστεί ότι, για την ανάδειξη των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και το Ούζο Βαρβαγιάννης, προηγήθηκε αξιολόγηση σχετικής κριτικής επιτροπής που είχε καταρτιστεί από το διαγωνισμό καθώς και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.Λίγα λόγια για την εταιρεία

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εταιρεία Βαρβαγιάννης επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα του οίκου Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ