Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου: Μια προεκλογική συγκέντρωση διαφορετική από τις άλλες


Η προεκλογική περίοδος μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις πληθαίνουν μέρα με την ημέρα. Δεν είναι όλες όμως ίδιες…

Η Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Και η προεκλογική της συγκέντρωση ενόψει της 7ης Ιουλίου να είναι διαφορετική. Να είναι μια γιορτή της δύναμης και της προσφοράς.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας αποφάσισε να μην κάνει μια από τις συνηθισμένες προεκλογικές ομιλίες.

Με τη συνεργασία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσκαλεί τους πολίτες των περιοχών του νοτίου τομέα της Β’ Αθήνας σε μια φιλανθρωπική συναυλία για καλό σκοπό! Μια συναυλία στην οποία θα δώσουν το παρών γνωστοί καλλιτέχνες.

Υπάρχει όμως ένας… όρος. Όσοι θελήσουν να βρεθούν στην πρωτότυπη προεκλογική συγκέντρωση πρέπει να έχουν μαζί τους… κάτι. Τι; Ένα δεύτερο ρούχο που δεν χρειάζονται πια. Ένα ρούχο που μπορεί εκείνοι να μην το έχουν ανάγκη αλλά να το έχει κάποιος άλλος. Έτσι, θα γεμίσει το Ιμάτιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Δύναμη Προσφοράς θα γίνει πράξη!

Η συναυλία που θα γίνει στις 2 Ιουλίου, στις 20:30, στο Ελλάδος Εικόνες, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ