Ιλένια Ουίλιαμς: «Ο μπαμπάς μου δεν το περίμενε ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι»


Από παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η Ιλένια Ουίλιαμς επανασυστήνεται στο κοινό ως τραγουδίστρια, με το πρώτο της single που έχει τίτλο «Πιάσε με».

Η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς μιλά για το νέο της βήμα, στο οποίο φυσικά συμπαραστάτης της είναι ο σύντροφος της Δημήτρης Ουγγαρέζος.

-Πώς ξεκίνησες να τραγουδάς;

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική και μελωδίες. Θυμάμαι ανέκαθεν τον εαυτό μου να είναι μέσα στη μουσική. Τραγουδούσα, έπαιζα πιάνο, ήμουν πολλά χρόνια σε χορωδία. Ηταν πάντα μέρος της ζωής μου η μουσική. Μπορώ να πω ότι… αποτελούμαι από μουσική. Στο σπίτι μας έπαιζαν πάντα μουσικά όργανα, θυμάμαι συχνά μια κιθάρα να ακούγεται, όλα αυτά είναι κομμάτι-μου, η ζωή μου ήταν και είναι μέρος της μουσικής και η μουσική μέρος της ζωής μου. Αναπόφευκτα έχει γράψει στο DΝΑ μου.

Οντας γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής ο πατέρας σου, σε επηρέασε;

«Ο τρόπος που μεγαλώνουμε λειτουργεί υποσυνείδητα ως κατευθυντήριος δύναμη στη ζωή μας. Εγώ έχω επιρροές και από τους δύο μου γονείς. Ο μπαμπάς μου αγαπά πολύ τη μουσική, βάζει πολύ συναίσθημα στα τραγούδια και στις μουσικές του. Αυτό με επηρέασε και είναι κάτι που θέλω να κάνω κι εγώ.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σου είπε ο πατέρας σου όταν του αποκάλυψες ότι θα ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;

«Πιστεύω πως δεν περίμενε να κάνω αυτό το βήμα τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο πιστεύω πως ήταν κάτι που ήξερε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν. Οπότε μόλις του το αποκάλυψα, χάρηκε.

Πώς ήταν η Ιλένια ως παιδί;

«Οπως είναι και ως μεγάλη. Πάντα αποφάσιζε και μετά ανακοίνωνε. Από το πιο μικρό πράγμα, μέχρι και το πιο μεγάλο. Δεν ζητούσα ποτέ από τους γονείς μου, αλλά πάντα έβρισκα τον τρόπο να παίρνω αυτό που θέλω. Ησυχο παιδί λένε ότι ήμουν και πολύ ονειροπόλα. Χανόμουν μέσα στις σκέψεις μου. Οπως είμαι και τώρα. Αρα δεν έχω μεγαλώσει ακόμη».

Τι είπε ο σύντροφος σου Δημήτρης Ουγγαρέζος για την ενασχόληση σου με το τραγούδι;

«Ο Δημήτρης ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή και με στήριζε. Βασικά ήταν μέρος αυτής της προσπάθειας καθώς ήταν από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε από την αρχή το κάθε μου βήμα».

Το δούλευες εδώ και έναν χρόνο…

«Δουλέψαμε αρκετά, δοκιμάσαμε πολλά τραγούδια, μπήκα στο στούντιο πολλές φορές και τελικά κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι, το «Πιάσε με». Είμαι πολύ χαρούμενη και γεμάτη, γιατί μπόρεσα να δείξω ένα ακόμα κομμάτι του εαυτού μου στον κόσμο».

Δίστασες καθόλου, φοβήθηκες μήπως κάτι δεν πάει καλά;

«Οταν κάτι πηγάζει από μέσα σου, είναι δύσκολο να το καταπιέσεις. Αρα απουσίασε ο φόβος στην πορεία μου αυτή. Επιπλέον εμπιστοσύνη προήλθε από την ομάδα μου και από τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό το βήμα. Το τραγούδι είναι μια έμφυτη ανάγκη για εμένα, που ήθελα να τη μοιραστώ με τον κόσμο και ένιωσα ηώς ήρθε η στιγμή να γίνει. Αν υπάρχει κάτι που με «φόβισε» ίσως ήταν το να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Τι σημαίνει για εσένα αυτή η αρχή;

«Είναι ένα ακόμα όνειρο που πραγματοποιώ. Και θέλω πολύ να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ σημαντικό να κυνηγάμε όλα μας τα όνειρα. Οσο διαφορετικά κι αν είναι, όσο κι αν φαντάζουν δύσκολα να πραγματοποιηθούν. Είναι σημαντικό να επιδιώκεις αυτά που σε γεμίζουν και σε κάνουν πιο ευτυχισμένο άνθρωπο».

Ακουσα το single σου και διαπίστωσα ότι είναι αρκετά ψαγμένο. Οχι εύκολο για αρχή.

«Αν το λες αυτό γιατί θεωρείς πως έχω βάλει ψηλά τον πήχυ, αυτός ήταν και ο σκοπός μου. Δοκιμάσαμε διάφορα με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και καταλήξαμε ότι το «Πιάσε με» ήταν το τραγούδι που ταίριαζε για να γίνει μια σωστή αρχή. Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά γι’ αυτό. Για το ξεκίνημα, την πορεία, το αποτέλεσμα και τη συνέχεια που έπεται. Ευχαριστώ πολύ επίσης και τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Μιχάλη Παπαθανασίου που μου εμπιστεύτηκαν το τραγούδι αυτό. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι έχω μαζί μου αη το ξεκίνημα μου τη δισκογραφική οικογένεια της MINOS ΕΜΙ/Universal.

Θα αφήσεις την τηλεόραση;

«Οχι, δεν αφήνω αυτά που κάνω τώρα γιατί τη δουλειά μου την αγαπώ παρά πολύ. Γενικά ό,τι καταπιάνομαι θέλω να βάζω αγάπη! Είμαι στο ΜΑD καθημερινά και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και παράλληλα τρέχω τα καλλιτεχνικά».

Εχεις απογοητευτεί ποτέ; Θέλησες να απότραβηχτείς από τη σόουμπιζ;

«Γιατί να με απογοητεύσει; Αυτός ο χώρος έχει βοηθήσει να φτάσω μέχρι εδώ αυτά έξι χρόνια και αυτός ο χώρος είναι που με στηρίξει όσο τίποτα στο νέο μου εγχείρημα», λέει στη real life.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ