Βάσεις 2019: Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες – Αυτές είναι οι σχολές που θα… κατρακυλήσουν


Η μεγάλη ώρα έφτασε για χιλιάδες υποψηφίους των Πανελληνίων, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής θα αναρτηθούν στα Λύκεια οι καταστάσεις, οι οποίες θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη βαθμολογία του ανά μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Με τη Χημεία να πρωταγωνιστεί στα περίφημα μαθήματα της «αποτυχίας» που θα παρασύρουν προς τα κάτω τις Βάσεις 2019 στο 2ο επιστημονικό πεδίο και στο 3ο επιστημονικό πεδίο, αναμένεται -όπως όλα δείχνουν -αύριο, Παρασκευή η ανακοίνωση των βαθμολογιών στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα και ανά επιστημονικό πεδίο, όπως αναφέρει ο διευθυντής των φροντιστηρίων Ομόκεντρο Αντώνης Φλωρόπουλος στα Νέα, η κίνηση των φετινών βάσεων αναμένεται φέτος ως εξής:

1ο επιστημονικό πεδίο: Οι βάσεις στο 1ο επιστημονικό πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδών δεν αναμένεται να επιφέρουν μεγάλες εκπλήξεις. Θα δούμε βέβαια κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα αλλά η γενική εικόνα θα είναι παρόμοια με την περσινή. Θα υπάρξει μία ανοδική τάση, στις περισσότερες σχολές η οποία όμως θα κινείται λίγο πάνω από τα περσινά επίπεδα. Οι πρωτοκλασάτες σχολές, Νομικής, Ψυχολογίας, Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας θα κυμανθούν σε επίπεδα υψηλότερα κατά 100 – 200 μόρια.

Περισσότερα σε λίγο


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ