Βροχοπούλου:Καταγγέλλει τον πρώην σύζυγό της:«Μου πήρε χρήματα, υποθήκευσα ακίνητη περιουσία…» (Vid)

Η Ρούλα Βροχοπούλου καταγγέλλει τον πρώην σύζυγό της ότι της πήρε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και αναγκάστηκε να βάλει σε υποθήκη πολλά ακίνητά της, όπως διαμερίσματα και καταστήματα!

Το 2003 η πρώην αεροσυνοδός, Ρούλα Βροχοπούλου μπήκε στο The Wall και έγινε γνωστή λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της. Στη συνέχεια απασχόλησε τα μέσα με τον έρωτά της με τον τότε νεαρό Αλβανό Φραν και στη συνέχεια με τον χωρισμό τους και έπειτα χάθηκε.

Η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησε στο Happy Day για όλα όσα έζησε στο γάμο της με τον Φραν, τα χρήματα που έχασε από τον πρώην σύζυγό της και παραδέχεται ότι ξέρει τι κάνει ο Φραν, αφού τον παρακολουθεί κατά διαστήματα!

Η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά: «Όταν όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου, κάπου τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι δημοσιοποιώντας το πρόβλημά μου θα με συμπονέσουν, θα με λυπηθούν, θα επιτύχω τον σκοπό μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε ένας γάμος μόνο για τα οικονομικά συμφέροντα. Ήταν λάθος όλο αυτό. Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ, αλλά με ένα παιδί να παντρευτώ ένα άλλο παιδί, γιατί ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56 μου; Κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος με τον Φραν, όταν μου πήρε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και έφυγε, όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα, την πολυκατοικία μου, καταστήματα, όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου

Και τόνισε για τον πρώην σύζυγό της: «Ξέρω ότι ο Φραν ζει καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει πάρει μια υπέροχη μικρότερή του κοπέλα, έχει κάνει τρία παιδάκια. Έχει ένα κατάστημα με αλουμίνια και κάνει κατασκευές. Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία, αλλά έχω μπει στο facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα. Εκείνος έκανε αποδοχή γιατί έβαλα κοπέλα ωραιοτάτη.»!

Και υπογράμμισε στην κάμερα του Happy Day: «Δοξάζω τον Θεό που δεν έχασα το παιδί μου. Του είπα ότι η μαμά τρελάθηκε, έπαθε κατάθλιψη, έπαθε γεροντοέρωτα. Δεν βρήκα κανέναν εκατομμυριούχο, έναν φτωχό Αλβανό βρήκα, τον αγάπησα τον πήρα. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν ρωτάει η καρδιά…»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Μετά το παιχνίδι είχα πάει στην Κύπρο, τραγούδησα καραόκε και πήρα 15,000 ευρώ. Στο Αγρίνιο, σε ένα μπαρ, μου έδωσαν 4,000 ευρώ για να λέω καλησπέρα, καλώς ήρθατε»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ