«Η Επιστροφή»: Στο φινάλε θα δείτε το άλλο πρόσωπο της Αθηνάς (photos)


«Η Επιστροφή» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και οι εξελίξεις που έρχονται είναι πολλές. 

Η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και τον ρόλο της, καθώς υποδύεται την Αθηνά, όπου στο φινάλε θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο της γυναίκας αυτής.

Πώς ήρθε φέτος στη ζωή σας η «Επιστροφή»;

«Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης μου ζήτησε να κάνουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ, ήμουν αποφασισμένη να το κάνω γιατί ήταν κάτι που με ενδιέφερε. ‘Ηταν μια σειρά που είχα δει και μου άρεσε πολύ. Ήθελα να συμμετάσχω σε ένα δραματικό έργο, κάτι που είναι διαφορετικό απ» ό,τι είχα κάνει τηλεοπτικά μέχρι σήμερα»

Στον ρόλο της Αθηνάς α σας κέρδισε;

«Με κέρδισε η ιδιοσυγκρασία του ρόλου, το διφορούμενο του χαρακτήρα της. Μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν κολλημένη στον θυμό της και στην οργή της για όσα είχε περάσει στο παρελθόν. Έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο απ’ αυτό που έκρυβε μέσα της»

Τι να περιμένουμε από την Αθηνά στα τελευταία επεισόδια;

«Η Αθηνά δεν καταφέρνει να μεταπείσει κανέναν ως προς τον στόχο της, να πάρει δηλαδή την εταιρεία θεωρεί υπεύθυνους τον Πέτρο και την Έλενα και δεν θέλει το καλό τους. Θα κάνει τα πάντα για να φτάσει μέχρι το τέλος. Αλλά μέσα σε όλη αυτήν τη διαδρομή της θα δούμε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της, ένα άλλο πρόσωπο της, αυτό που κάλυπταν ο θυμός και η οργή»

Την περιμένει happy end;

«Δεν μπορώ να πω εάν θα έχει ευτυχισμένο τέλος ή όχι, το αφήνω στην κρίση του τηλεθεατή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα υπάρξει λύτρωση»

Το φινάλε είναι αυτό που περιμένει ο τηλεθεατής;

«Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς στο φινάλε θα βρουν αυτό που τους λυτρώνει μέσα τους. Οπότε θα μπορούσες να πεις ότι το φινάλε είναι λυτρωτικό και δίκαιο»

Γυναίκες σαν την Αθηνά κυκλοφορούν ανάμεσα μας;

« Νομίζω πως ναι. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι βγαλμένες από τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα. Το θέμα είναι πώς ο καθένας τα διαχειρίζεται»

Θυμάστε κάποιο ευτράπελο από τα γυρίσματα της «Επιστροφής»;

«Ναι, σε μια σκηνή με εμένα και τον Αλέξανδρο Σταύρου, εκείνος έπρεπε για τις ανάγκες μιας σκηνής να δοκιμάσει ένα κουταλάκι από ένα κομμάτι cheesecake. Τελικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και το έφαγε όλο» αποκάλυψε στο tvέθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ