Νέα ανησυχία για τη Μέρκελ – Άρχισε να τρέμει ξανά. Video

Κάτι τρέχει με την Άγκελα Μέρκελ.
Έτρεμε ξανά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες.
Κρατούσε τα χέρια της για να μη φανεί το τρέμουλο!
«Η καγκελάριος είναι καλά» λέει εκπρόσωπός της.
Δείτε video.

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Άνγκελα Μέρκελ εντείνεται καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος καταγράφηκε να τρέμει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Βίντεο σοκ: Η Άνγκελα Μέρκελ τρέμει και προκαλεί ανησυχία

Πριν από μερικές μέρες, το τρέμουλο της Μέρκελ κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής στο Βερολίνο του νέου προέδρου της Ουκρανίας. Τότε η ίδια η καγκελάριος είχε φροντίσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως… ήπιε τρία ποτήρια νερό και συνήλθε.

Όμως δεν κατάφερε να καθησυχάσει τους φόβους για την υγεία της. Και η παρουσία της το πρωί της Πέμπτης (27.06.2019), δίπλα στον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ήρθε να προκαλέσει νέα ανησυχία.

Η Μέρκελ στεκόταν δίπλα στον Σταϊνμάγερ κατά τη διάρκεια τελετής στην προεδρική κατοικία και ενώ κρατούσε τα χέρια της σφιχτά για να μην φαίνεται το τρέμουλο, δεν μπορούσε να σταματήσει το τρέμουλο στα πόδια της.Φωτογραφία Reuters

Όλα έγιναν κατά την τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία παραιτήθηκε γιατί εξελέγη ευρωβουλευτής.

Δείτε την εικόνα στο 08:00 του video

Για να συνέλθει, υπάλληλος της προεδρίας της προσέφερε ένα ποτήρι νερό.Φωτογραφία Reuters

Και αυτή τη φορά, πάντως, η Μέρκελ επιχειρεί να ρίξει τους… τόνους. Εκπρόσωπός της δήλωσε ότι η καγκελάριος θα βρεθεί κανονικά στην ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης, αργότερα μέσα στην ημέρα.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Όλα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που η Μέρκελ εμφανίζεται δημόσια να τρέμει. Στις 18 Ιουνίου η εικόνα της είχε προκαλέσει σοκ. Κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι η Μέρκελ δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει την ώρα που οι δυο ηγέτες στέκονταν προσοχή για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

Ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Στην αρχή είχε τα χέρια σταυρωμένα μπροστά της, ενώ στη συνέχεια τα άφησε να πέσουν, στα δευτερόλεπτα που στέκεται δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο.

Αμέσως μετά φάνηκε να συνέρχεται και επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά»!

Δείτε το video

Με πληροφορίες και από sputniknews.com

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ