Όργιο φημών στην Τουρκία για… απιστία του γαμπρού του Ερντογάν


Μια φωτογραφία που «είδε» το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη έφεραν φήμες περί… απιστίας. «Πρωταγωνιστής» ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, γαμπρός του Ερντογάν…

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ είναι υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας. Κυρίως, όμως, είναι γαμπρός του Ερντογάν. Έχει παντρευτεί την κόρη του Τούρκου προέδρου, Έρσα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Όταν λοιπόν λίγο πριν τις κρίσιμες για τον Ερντογάν, εκλογές στην Κωνσταντινούπολη άρχισε να «κυκλοφορεί» η φήμη πως ο Αλμπαϊράκ απάτησε τη σύζυγό του με την διάσημη παρουσιάστρια και πρώην Μις Τουρκία, Οζγκιέ Ουλουσόι δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργηθεί σάλος. Ακόμη περισσότερο όταν εκείνος εμφανίστηκε με ένα σημάδι σαν… μπουνιά κάτω από το μάτι του.

View this post on Instagram

Herkese iyi haftalar Işıl ışıl aydınlık güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah…

A post shared by ÖZGECAN (@ozgeulusoy) on

View this post on Instagram

Portakal orda kal Haftaya aktif devam edenler burada mı? #rahatol @skecherstr

A post shared by ÖZGECAN (@ozgeulusoy) on

Οι φήμες προέκυψαν από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου και δείχνει τον Αλμπαϊράκ με την Ουλουσόι σε ένα κότερο. Μόνο που σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η φωτογραφία είναι φωτομοντάζ.

Κάποιος είχε την… ιδέα να βάλει τον γαμπρό του Ερντογάν και την Τουκάλα καλλονή μαζί σε μια φωτογραφία από το 2017, που στην πραγματικότητα έδειχνε τη γνωστή Αμερικανή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ με τον σύντροφό της, επίσης τραγουδιστή, Abel Makkonen Tesfaye, γνωστό ως The Weeknd.

 

Ο Αλμπαϊράκ, έσπευσε να καταθέσει μηνύσεις και να απαιτήσει να κατέβουν όλες οι σχετικές δημοσιεύσεις και να εξαφανιστεί η «είδηση» πως απάτησε την κόρη του Ερντογάν. Και φρόντισε, το περασμένο Σάββατο όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία από το… κότερο,  να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο twitter μια οικογενειακή φωτογραφία, με την σύζυγό του και δυο από τα παιδιά τους, με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης τους από το δημοτικό.

«Η καλλιτέχνιδα της οικογένειάς μας, πνευματώδης και αφελής, η Mahinur μας, αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο. Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Μια εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό», έγραψε ο γαμπρός του Ερντογάν.

Και για να είναι σίγουρος ότι αυτή τη φωτογραφία θα δουν όλοι, την… έστειλε και στο κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Σε διάψευση προχώρησε και η γυναίκα που εμφανίστηκε ως η «πέτρα του σκανδάλου». Η Οζγκιέ Ουλουσόι ανέβασε στο λογιαριασμό της στο Instagram ένα μήνυμα: «το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι μια καθαρή συνείδηση. Όπως πάντα, θα ξεπεράσω μαζί με την οικογένειά μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φίλους όλες τις αδικίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

View this post on Instagram

Her zaman olduğu gibi bu sabah da şahane konuklarla Hayat Güzeldir dedik @hayatguzeldirtv @showtv yarın sabah da yepyeni konuklarla devam edeceğiz…Hayatta en güzel şey kendini bilen temiz bir vicdan…Her zaman olduğu gibi ailem sevdiklerim sevenlerim ve dostlarımla gerçekle alakası olmayan tüm haksızlıkların üstesinden geliyorum gelmeye de devam edeceğim…

A post shared by ÖZGECAN (@ozgeulusoy) on

View this post on Instagram

Harika bir çekilişle geldim Bu yazı da selülitlerimden şikayet ederek geçirmek istemiyorum diyenler,daha sıkı, daha ince ve kıvrımlı bir vücut hayallerimde kalmasın dediğinizi duyar gibiyim Bu yüzden sizi hayallerinize kavuşturacak bir vücut bakımı ile tanıştırmak istedim Elit Nişantaşı Güzellik Merkezi’nden siz ve bir arkadaşınız 1 seans Accent Prime vücut bakımı kazanmak için yapmanızı rica ettiklerimiz: Beni ve @elitnisantasiguzellikmerkezi hesabını takip etmeniz, bu postu beğenmeniz ve Accent Prime vücut bakımı kazanmasını istediğiniz 1 arkadaşınızı bu postun altına taglemeniz Her ikinizin de hesapları takip ediyor olmanızı rica ediyoruz. 1 hafta sonra @elitnisantasiguzellikmerkezi sayfasında /sayfamda/ storylerimde kazananı duyuracağız Herkese bol şans

A post shared by ÖZGECAN (@ozgeulusoy) on

View this post on Instagram

Gecenin yıldızı olmaya hazır mısınız? @esteelauderturkiye ister evde ister dışarıda olun cildinize her zaman bakım yapmanız için çığır açan bir devrim yaptı @esteelauder #advancednightrepair ile başlayan gece bakım konseptini #thenightisyours konseptiyle bambaşka bir yere taşıdı…Detaylar bu gece ve yarın story’de #dress @ebrucerlek ❤️

A post shared by ÖZGECAN (@ozgeulusoy) on

View this post on Instagram

UNICORN BLONDE #newhaircolor @mmbahcecik @gokhanoktav

A post shared by ÖZGECAN (@ozgeulusoy) on

Αλλά ό,τι κι αν έκαναν, οι φήμες παρέμεναν. Και «φούντωσαν» ακόμη περισσότερο όταν έκανε την… εμφάνισή της μια φωτογραφία του Αλμπαϊράκ με ένα σημάδι κάτω από το μάτι του. Σαν να είχε φάει μπουνιά. Πολλοί έγραψαν πως η φωτογραφία αυτή ήταν το «πειστήριο» πως ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ συνάντησε την οργή του Ερντογάν. και πως ξυλοκοπήθηκε μέσα στο κότερό του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από politis.com.cy και sigmalive.com

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ