Νέος απρόσμενος χωρισμός για πρώην παίκτες του φετινού Power of Love!


Τελικά στο Power of Love δεν στεριώνουν τα ζευγάρια! Γιατί σήμερα μάθαμε και για ακόμη έναν χωρισμό ζευγαριού μέσα από το ριάλιτι αγάπης ο οποίος μάλιστα είναι και οριστικός! 

Τις… υποψίες είχε αρχικά το showtime cy που δημοσίευσε την είδηση που ήθελε τους δύο άλλοτε ερωτευμένους να έχουν ήδη χωρίσει.

Επρόκειτο για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του φετινού Power of Love που, όμως, πριν από λίγες ημέρες έδωσε τέλος στη σχέση του.

Όταν είχε ξεκινήσει το φετινό ριάλιτι αγάπης, οι δύο νέοι είχαν προκαλέσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις… ίντριγκες που εκτυλίσσονταν με πρωταγωνιστές τους ίδιους μέσα στο σπίτι. Μετά από πολλές περιπέτειες, τόσο ο γοητευτικός νεαρός όσο και η όμορφη κοπέλα έφυγαν από το παιχνίδι και έγιναν ζευγάρι, εκδηλώνοντας συχνά δημόσια τον έρωτά τους.

Έναν έρωτα που όμως έμελλε να φτάσει στο τέλος του πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε εκείνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, οι δυο τους όχι μόνο χώρισαν αλλά η απόφασή τους είναι οριστική.

Δείτε για ποιους πρόκειται…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ