Η Ριτσώνα έχει παράδοση στη μπύρα και το γιόρτασε δεόντως!


Μια ξεχωριστή γιορτή μπύρας παρακολουθήσαν οι κάτοικοι της Χαλκίδας και των γύρω περιοχών που βρέθηκαν την Κυριακή στο ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στη Ριτσώνα.

Στο μέρος, όπου τον Μάρτιο του 2010 εμφιαλώθηκε η πρώτη φιάλη για το επαναλανσάρισμα της ιστορικής FIX Hellas και σήμερα παράγονται ορισμένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα όπως FIX Hellas, FIX Dark, Mythos, Henninger, η εταιρεία άνοιξε τις πόρτες του εργοστασίου της με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, στην οποία αποτελεί ενεργό μέλος.

Οι «καλεσμένοι» είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου και να μάθουν βήμα- βήμα τη διαδρομή της μπύρας, μέχρι το σερβίρισμα στο ποτήρι τους.

Μέσα από τα σεμινάρια γευσιγνωσίας και perfect serve, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες και να μάθουν τα μυστικά της αναγνώρισης των διαφορετικών γεύσεων της μπύρας, καθώς και το ιδανικό σερβίρισμά της.

Η όρεξη των επισκεπτών άνοιξε με το σεμινάριο γευστικής δοκιμής μπύρας με κατάλληλα συνοδευτικά εδέσματα (food pairing) και ολοκληρώθηκε μέσα από τις μοναδικές γεύσεις της μαγειρικής με μπύρα που ετοίμασε η αγαπημένη σεφ Ελένη Ψυχούλη για το κοινό.

Για τους λάτρεις της μπύρας και όχι μόνο, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αξίζει να πραγματοποιούνται για το κοινό


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ