ΑΕΚ – Καρντόσο: “Είναι πιθανό να πάρουμε 2-3 παίκτες”

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ΑΕΚ και αμέσως μετά μίλησε στα ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας την πρόθεση της ομάδας για δύο με τρεις ακόμη μετεγγραφές.

Ικανοποιημένος από τις κινήσεις της ΑΕΚ στο μετεγγραφικό «παζάρι» εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της Ένωσης στα Σπάτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, τόνισε ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι πιθανό να ολοκληρώσει 2 με 3 ακόμη μετεγγραφικές κινήσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως πρέπει να χτίσουμε σε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να γίνουν τα πράγματα που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα. Έχουμε ένα όραμα για να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμένα και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα.

Φυσικά όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν και κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω πως κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα δυνατό χαρακτήρα και ένα καλό γκρουπ παικτών.

Για τους παίκτες, όπως είπα και στην παρουσίασή μου, είναι απίθανο να κλείσει πριν τις 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε 2-3 κινήσεις. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση και ο Τεχνικός Διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι’ αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ