ΑΕΚ: Η ομιλία του Μελισσανίδη στα Σπάτα. “Να ξεχάσουμε την κακή περσινή σεζόν”


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει της νέας σεζόν και μίλησε στους παίκτες της ομάδας, κάνοντας λόγο για κακή περσινή σεζόν και θέτοντας ως στόχο το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη σεζόν 2019-20 και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για να παρουσιάσει το νέο προπονητή της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο και να μιλήσει στους παίκτες.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης ευχήθηκε καλή σεζόν στους ποδοσφαιριστές, χαρακτήρισε κακή την περασμένη σεζόν και τόνισε ότι μόνος στόχος της ΑΕΚ είναι η κορυφή. Η ομιλία του Μελισσανίδη

«Θέλω να καλωσορίσω τον νέο σας προπονητή, το νέο τιμ αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές και να σας ευχηθώ καλή χρόνια. Να είστε καλά, να είστε υγιείς και πάνω απ όλα να είμαστε οικογένεια.

Προερχόμαστε από μια κακή σεζόν την οποία πρέπει να την ξεχάσουμε. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που ο μόνος της στόχος είναι η κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψετε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα. Και μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα μπούμε στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας σπίτι. Καλή χρόνια σε όλους».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ