Κωνσταντίνου: «Προτιμούν ατάλαντα πλάσματα με likes στα social media»


Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει εξήντα χρόνια στη σκηνή σε κινηματογραφικά αλλά και τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο δεν χορταίνει να παίζει και να έρχεται σε επαφή με το κοινό, που τον λατρεύει.

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα αποθεώνεται στη σκηνή του «Αλσους», όπου πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά».

«Μου λένε κάποιοι: «Μα δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια στο σανίδι;». Οχι, δεν χόρτασα, γιατί αυτό μου δίνει ζωή, αυτό μου προσφέρει χαρά. Κάθε βράδυ νιώθω ευτυχής που παίζω μαζί με άξιους συναδέλφους και βλέπω τον κόσμο να χαίρεται, να γελά, να δακρύζει…».

Ο σημαντικός πρωταγωνιστής μας δηλώνει ενθουσιασμένος από το ελληνικό μιούζικαλ που έγραψαν με μεγάλη έμπνευση οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, «οι οποίοι και το σκηνοθέτησαν άψογα μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό. Φωτίζει μια εποχή που έζησα, τη χρυσή εποχή του Φίνου, από την άνοδο του μέχρι την πτώση του, και είναι γεμάτο από τραγούδια κινηματογραφικά που έγραψαν ιστορία. Εχει πολύ ταλέντο αυτό το δίδυμο και το θαυμάζω ιδιαίτερα!».

Γυρνά μέσα από αυτή την παράσταση στο ιστορικό «Αλσος» που εκσυγχρονίστηκε. «Ο Ηλίας Μαροσούλης έκανε θαύματα σε αυτόν τον χώρο που είχε σβήσει. Τον φώτισε ξανά, έστησε ένα υπερσύγχρονο θέατρο-στολίδι και έφτιαξε μια πολυδάπανη παραγωγή, από αυτές που δεν γίνονται πια. Με γερή ομάδα πρωταγωνιστών, με χορευτές, με ζωντανή ορχήστρα».

Έχει πικρία που δεν τον καλούν και στην τηλεόραση με τόσα νέα κανάλια που βγήκαν; «Υπάρχει τηλεόραση πια; Εχω κάνει 25 σίριαλ, γιατί δεν με φωνάζουν τα παλαιότερα ή τα νέα κανάλια; Με ξέρουν! Μου έκοψαν τα φτερά, μου έκοψαν τους δρόμους… Προτιμούν να παίρνουν ατάλαντα πλάσματα που έχουν πολλά likes στα social media ή παίρνουν μέρος σε ριάλιτι. Κάνω λοιπόν θέατρο που με αγαπάει και το αγαπάω μαζί με άξιους συναδέλφους που εκτιμώ βαθιά. Ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον». Μεγάλη εντύπωση του έχει κάνα η Δέσποινα Βανδή, όπως λέει.

«Την είχα ξεχωρίσει από το «Mamma mia», αλλά εδώ δίνει ρέστα! Θεϊκή φωνή και πολύ καλή και στην πρόζα. Καταπληκτική! Γυρνώ σε αυτό που σου έλεγα πριν: πάω ευτυχής στο «Αλσος» για να παίξω με τον Παπαδόπουλο, τη Δέσποινα, τη Λέχου, τον Χαϊκάλη, τον Κόκλα, τον Μπεγνή, τη Γερασιμίδου, την Πιτσούλη και όλα τα νέα παιδιά… Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να κάνεις αυτό που αγαπάς με ταλαντούχους συναδέλφους». Δεν έχει απωθημένα ρόλων, αλήθεια; «Τον Ριχάρδο θα ήθελα να παίξω, τον Βασιλιά Λιρ, αλλά, Βασίλη μου, είμαι προσγειωμένος. Δεν θα ανεβάσουν κάτι τέτοιο γιατί δεν είμαι… ταμειακός – δεν θα τους τα φέρω, όπως τους τα φέρνουν άλλοι, κατώτεροί μου υποκριτικά. Μένουν όνειρα, λοιπόν, τα όνειρα μου. Μακρινά. Δεν πειράζει», λέει στη real life.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ