Τσιμτσιλή:Αποκάλυψε το παρασκήνιο του τέλους της συνεργασίας της Τσολάκη με τον Alpha (Photos & Vid)


Tέλος η Ελένη Τσολάκη από τον Alpha! Μετά από χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Alpha!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Ελένη Τσολάκη έχει ήδη δεχτεί προτάσεις για την ερχόμενη σεζόν, έχοντας ξεχωρίσει μία ως την πιο «δυνατή» και εκείνη που θα την πάει ένα βήμα πιο μπροστά στην τηλεοπτική της καριέρα.

H Ελένη Τσολάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της σπίτι, όπως χαρακτηρίζει το κανάλι της Κάντζας:

«Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού!! Μικρή ακόμα, άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!! Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά κ τόσο στοργικά και τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το «σπίτι» μου!!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω τη πιο ζεστή θέση στη κάρδια μου για όλους!! Ευχαριστώ που μέσα σ’ αυτούς τους διάδρομους, τα όνειρα μου έγιναν αληθινά!! Μεγάλωσαν, ωρίμασαν, δοκιμάστηκαν αλλά συνέχισαν να υπάρχουν!! Είμαι μόνο κερδισμένη!! Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ!! ❗️❗️❗️ Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν!! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά!!! Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια!! #blessed».

Στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε την πρώην συνεργάτιδά της από τον Alpha και προέβη σε αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι κομμάτι δικό μας η Ελένη Τσολάκη. Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέση σε πολύ καλό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι διαρροές από τον σταθμό μιλούν για μια άψογη συνεργασία και πόρτα που παραμένει ανοιχτή για την Ελένη Τσολάκη στο μέλλον. Εγώ αυτό που της είπα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε είναι πως κάθε τέλος είναι και μια αρχή. Και της αξίζει να βρει αυτό που ονειρεύεται. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έχει δεχτεί ήδη κρούσεις. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να διαλέξει ό,τι καλύτερο που θα της χαρίσει την επιτυχία που ονειρεύεται και της αξίζει. Μέσα από την καρδιά μας. Την αγαπάμε»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ