Ντουμπάι: Η πριγκίπισσα Χάγια το έσκασε. Οι φόβοι για τη ζωή της και το ευρωπαϊκό άσυλο.

Η πριγκίπισσα Χάγια παράτησε τον άνδρα της και ηγέτη του Ντουμπάι και το έσκασε στη Γερμανία καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Ο σεΐχης Μωάμεθ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους όχι μόνο στο Ντουμπάι αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει εκδώσει μια οργισμένη επιστολή και καταγγέλλει την γυναίκα του και πριγκίπισσα για προδοσία.

Σύμφωνα με μια ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ντουμπάι, Ράντα Στίρλινγκ, η οργάνωση έχει λάβει αρκετές αναφορές για αυτή την τολμηρή απόδραση από την πριγκίπισσα Χάγια.

«Κάθε φορά που κάποιος υποβάλλει αίτηση για πολιτικό άσυλο, προφανώς, είναι επειδή η ζωή είναι σε κίνδυνο και επειδή υπέστη σοβαρές καταχρήσεις και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Γνωρίζουμε ήδη ότι η κόρη του Πριγκίπισσα Λάτιφα, η κόρη του Σέικ Μοχάμεντ, εγκατέλειψε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ζητώντας άσυλο, ισχυριζόμενη κακομεταχείριση από τον πατέρα της.  Τώρα, φαίνεται, η πριγκίπισσα Χάγια σύζυγος του Σέιχ Μωάμεθ, έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία», υποστήριξε η Στίρλινγκ.

Πηγή: thesunie

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ