“Απόβαση” των Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια. Ετοιμάζεται το μεγάλο event


Για μία ακόμη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, θα βρεθούν στην Ελλάδα για να διοργανώσουν το καθιερωμένο πια event των AntetokounBros και τα Σεπόλια έχουν ήδη αλλάξει μορφή περιμένοντας τον MVP του NBA.

Λίγε μόνο ημέρες μετά τη βράβευσή του ως MVP του NBA, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στην Ελλάδα για το AntetokounBros event και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ομάδα ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Στα Σεπόλια όλα κινούνται ήδη στο ρυθμό του Έλληνα σούπερ σταρ και έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται και οι χώροι όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση, με ολόκληρα banner να έχουν «σηκωθεί», με το πρόσωπο του Greek Freak και κάποιες ατάκες του για το μπάσκετ και την καριέρα του. Οι ατάκες του Αντετοκούνμπο στα μπάνερ

«Δεν υπάρχουν πολλοί που να δουλεύουν με τον τρόπο που δουλεύω. Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο θέλω να ξέρουν όλοι ότι κανείς δεν δουλεύει τόσο σκληρά όσο εγώ».

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα ένα παπούτσι που θα φέρει το όνομά μου. Όμως όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις πραγματικά στον εαυτό σου, ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

«Την πρώτη φορά που έπαιξα μπάσκετ δεν ήμουν καθόλου καλός. Όμως ο αδερφός μου ο Θανάσης επέμενε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Χάρη σ’αυτόν και στη στήριξη από την οικογένειά μου, η αγάπη μου για το παιχνίδι έγινε πιο δυνατή».Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsit.gr από τα Σεπόλια


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ