Τράβηξε αμέριμνη βίντεο ενώ περπατούσε στο δρόμο – Όταν είδε τι κατέγραψε έπαθε σοκ (vid)


Η νεαρή Παλ Τόι από την Ταϋλάνδη όταν αποφάσισε να επισκεφθεί την φίλη της Νίνα Σπένσερ που ζούσε στο Κέιμπριτζ του Λονδίνου έκανε στους δρόμους της βρετανικής πόλης ότι κάνουν οι περισσότεροι τουρίστες.

Έβγαζε, φωτογραφίες, σέλφι και βίντεο προκειμένου να καταγράψει κάθε στιγμή από τις διακοπές τους. Το ίδιο έκανε και την ημέρα που είχε βγει για βόλτα με την κολλητή της που την φιλοξενούσε αλλά δεν περίμενε την εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» όταν οι δύο φιλενάδες επέστρεψαν στο σπίτι διαπίστωσαν έκπληκτες ότι λείπει από την τσάντα της Τόι το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε εκτός από κάρτες και προσωπικά έγραφα, 400 λίρες. Σημειωτέων ότι και το πορτοφόλι ήταν επώνυμης φίρμας και ως εκ τούτου μεγάλης αξίας.

Το δεύτερο σοκ ήρθε όταν στη συνέχεια βλέποντας τα βίντεο που είχαν τραβήξει σε ένα από αυτά είχαν καταγράψει χωρίς να το καταλάβουν τρεις γυναίκες που τις ακολουθούσαν. Στο ίδιο βίντεο φαίνεται μάλιστα καθαρά, η μια από αυτές να βάζει το χέρι της στην τσάντα της Τόι να αρπάζει το πορτοφόλι και να το δίνει σε μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν δίπλα της και εν συνεχεία να φεύγουν γρήγορα όλες μαζί.

Όπως ήταν φυσικό οι δύο φίλες ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία και έδωσαν το βίντεο ωστόσο ακόμα δεν έχει συλληφθεί η σπείρα των γυναικών που όπως φαίνεται ενεργούσαν πολύ… επαγγελματικά!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ