Mad VMA’S 2019: Όλα όσα συνέβησαν και δεν είδατε στη χθεσινή λαμπερή απονομή (exclusive videos)


MAD Video Music Awards 2019: Και ενώ στη σκηνή των χθεσινών βραβείων Mad η μία λαμπερή και όμορφη παρουσία διαδεχόταν την άλλη και πλημμύριζε με μουσικές και ερμηνείες, στα παρασκήνια υπήρχε αναβρασμός προετοιμασιών αλλά και δημιουργικής δουλειάς. 

Κόσμος πήγαινε και ερχόταν, λαμπεροί καλλιτέχνες ετοιμάζονταν για το act τους στη σκηνή, στυλίστες και κομμωτές έτρεχαν να για να είναι τα πάντα στην εντέλεια…

Ένας μικρός αλλά ιδιαίτερα δημιουργικός και με πολλή θετική ενέργεια αναβρασμός από τους celebrities που έσπευσαν να συμμετάσχουν ή απλά να απολαύσουν τη βραδιά.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παίρνει πόζες για τους φωτογράφους, συναντιέται με την Έλενα Παπαρίζου και μιλούν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μόλις έχει φτάσει με τη σύντροφό του και στενή του συνεργάτιδα Νάνσυ Αντωνίου βγάζει selfies με όσους του το ζητάνε. Δείτε το βίντεο…

Στα backstage βέβαια, ο φακός του gossip-tv.gr ήρθε τετ α τετ και με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία απ» όπου και αν περνούσε προκαλούσε έναν μικρό… χαμό μιας και μόνο ο κόσμος που την ακολοθούσε από τους στενούς της συνεργάτες ήταν πάρα πολύς.

Πανικός προκλήθηκε, όμως και όταν εμφανίστηκε στον δρόμο προς το stage ο Χρήστος Μάστορας με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Μέλισες ενώ τις… εντυπώσεις έκλεψε και η Naya η οποία με το ρούχο της δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία όσων την έβλεπαν!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς και ενώ οι λαμπεροί καλλιτέχνες είχαν χαλαρώσει και έπαιρναν τον δρόμο για την έξοδο από την εκδήλωση, ο φακός του gossip-tv.gr ήταν και πάλι εκεί για να τους απαθανατίσει. Όπως την Ήβη Αδάμου να διασχίζει βιαστικά τον διάδρομο για την έξοδο, την Καίτη Γαρμπή χαμογελαστή μετά το act της να μιλάει με όσους την πλησίαζαν, τον Νίκο Βουρλιώτη να καληνυχτίζει τον κόσμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να μιλάει με τους συνεργάτες του καθώς πήγαινε για το καμαρίνι του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες…

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ