Σαλαμίνα: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έβαλε στη θέση τους «νονούς» της νύχτας


Δύο Έλληνες συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (25/6) στο νησί της Σαλαμίνας κατηγορούμενοι για απόπειρα εκβίασης επικίνδυνης σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων – Αναζητούνται επιπλέον επτά συνεργοί τους

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την έρευνα, τρεις δράστες, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 37 και 40 ετών καθώς και ένας 35χρονος, βραδινές ώρες της 25-6-2019, μετέβησαν σε κατάστημα στη Σαλαμίνα και απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη του την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να αναλάβουν την παροχή «προστασίας» του καταστήματος του.

Όταν ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε την παροχή χρημάτων για «προστασία» και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 40χρονος επιτέθηκε τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και σε θαμώνα του καταστήματος, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι ένας εκ των δραστών.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο 35χρονος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και έστρεψε απειλητικά το όπλο του προς θαμώνες του καταστήματος.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -2- ρέπλικες πολεμικών τυφεκίων (τύπου Μ4)
  • συσκευή ηλεκτρικού εκκενωτή ρεύματος (taser)
  • χειρόγραφο σημείωμα που ανέγραφε διάφορα χρηματικά ποσά και καταστήματα στη Σαλαμίνα
  • -3- κινητά τηλέφωνα

Επιπρόσθετα, ο 35χρονος και ο 40χρονος έχουν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για σωρεία αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ