Έρωτας Μετά: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Apha


Η νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και με πολύ ενδιαφέροντες ηθοποιούς.

Η εν λόγω σειρά βασίζεται στο «Love after Love» και αποτελεί πένα καινούργιο ερωτικό θρίλερ. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, ενώ ο Αντώνης Καρυστινός ήταν από τους πρώ­τους ηθοποιούς που «έκλεισαν» να πρωταγωνι­στήσουν.

Για την ίδια σειρά σε συμφωνία ήρ­θε και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τον σταθμό και στη μετά «Τα­τουάζ» εποχή. Επιπλέον, σε συμφωνία έχουν έρ­θει η Μαρίνα Καλογήρου, ο Γιώργος Παπαπαύλου και η Ευγένια Σαμαρά, ενώ ιδιαίτερη έκπληξη προ­καλεί η τηλεοπτική επιστροφή της Μπέτυς Λιβανού έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια απουσίας, αφού η τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν «Ο Γητευτής» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, βασική επιθυμία των συντελεστών είναι να ολοκληρωθεί άμεσα το καστ και να αρχί­σουν τα γυρίσματα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτε­ρο δυνατό αποτέλεσμα.

Η σειρά αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον αν κρίνουμε από τα πρώτα ονόματα και την αίσθηση του ερωτικού θρίλερ που θα έχει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ