ΠΑΟΚ: Σύσκεψη για το θέμα του προπονητή. Φαβορί ο Πάμπλο Γκαρσία


Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ψάξει τον επόμενο προπονητή του, μόλις δύο ημέρες πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και στην ΠΑΕ γίνεται σύσκεψη για τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο Πάμπλο Γκαρσία.

Η «βόμβα» που έριξε ο Ραζβάν Λουτσέκσου με την ξαφνική αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ, έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Δικέφαλο του Βορρά, αφού είναι αναγκασμένος να αναζητήσει άμεσα αντικαταστάτη.

ΠΑΟΚ: Επίσημο και… φτωχό το τέλος του Λουτσέσκου!

Με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να ξεκινά σε μόλις δύο ημέρες, οι νταμπλούχοι πρέπει να «τρέξουν» για την απόκτηση του επόμενου προπονητή της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό το πρώτο όνομα που «ακούγεται» αυτή τη στιγμή είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός της ομάδας κάτω των 21 ετών των «ασπρόμαυρων» χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και έχει μεγάλο έρεισμα και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, γεγονός που τον φέρνει στην… πολ ποζίσιον για τη θέση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι λίγα λεπτά μετά την είδηση για την αποχώρηση του Λουτσέσκου, ο Ουρουγουανός κόουτς, βρέθηκε στην πρώτη θέση και των στοιχηματικών εταιρειών για τη θέση που άφησε «ορφανή» ο Ρουμάνος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ