Ελίφ: Δραματικές στιγμές – Κενάν και Μελέκ θρηνούν στον τάφο της Ελίφ (photos)


Δραματικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν ο Κενάν και η Μελέκ στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Ελίφ».

Η Ελίφ προσπαθεί με κάθε τρόπο να θυμηθεί το παρελθόν της και να καταφέρει να ξεφύγει από τον επικίνδυνο Τζεμάλ. Το κορι­τσάκι έχει μία ανάμνηση και αποκαλύπτει στην Ιντζί πως επιτέλους θυμήθηκε το πρόσωπο της μητέρας της και θέλει να πάει στον δρόμο που την είχε δει, όταν ζούσε μαζί με τη Νουρτέν.

Την ίδια ώρα, η Μελέκ, με τη βοήθεια του Χαμίτ, φτάνει στο σπίτι όπου ζούσε η Νουρέν με τον Μουχσίν ευελπιστώντας να της δώσουν μία πληροφορία για ο πού βρίσκεται η Ελίφ. Οι γείτονες του ζευγαριού λένε στη Μελέκ πως ο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του πολύ βιαστικά και πως η Νουρέν βασάνιζε το κοριτσάκι που έμενε μαζί τους. Η Μελέκ τότε λιποθυμάει και ο Χαμίτ τηλεφωνεί από το κινητό της στη Φεριντέ προκειμένου να πάει να την πάρει.

Η Φεριντέ πηγαίνει να βρει τη φίλη της και τη μεταφέρει σπίτι, ενώ ο Χαμίτ φεύγει. Όταν ο Μουράτ επιστρέφει στο σπίτι, η Φεριντέ του εξηγεί τι συνέβη, ενώ όταν η Μελέκ ξυπνάει αποφα­σίζει να ενημερώσει τον Κενόν… Η Μελέκ καλεί τον επιχειρηματία και του λέει πως υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ και του ζητάει να συναντηθούν το πρωί.

Την επόμενη μέρα, η Μελέκ λέει κάθε λεπτομέρεια στον Κενάν πως η Ελίφ είχε κακοποιηθεί και οι δυο τους αποφασίζουν να επισκεφθούν το χωριό Ουζούνοβα από όπου καταγό­ταν η Νουρτέν προκειμένου να βρουν την Ελίφ. Συγχρόνως, ο Τζεμάλ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι της Ράμπια. αλλά η πρώτη φεύ­γει για να πάει να βρει τη Μελέκ, ξεκινώντας από το σπίτι της Μελαχάτ. Αργότερα, η Φεριντέ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο κτήμα και εξηγούν σε όλουςτις εξελίξεις σχετικά μετην Ελίφ.

Ωστόσο, η Αρζού κρυφακούει τη συζήτηση τους και τηλεφωνεί στη Σεχέρ απειλώντας την να κάνει ό,τι της πει αν δεν θέλει να πεθάνει όπως π Νουρτέν.

Μια δραματική όμως εξέλιξη σοκάρει την Μελέκ και τον Κενάν.

Ο Κενάν και η Μελέκ φτάνουν στον προο­ρισμό τους και ένας συγγενής του Μουχ­σίν τους λέει πως το ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με ένα κοριτσάκι. Η Μελέκ και ο Κενάν είναι συντετριμμένοι. Η γυναί­κα κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο της Ελίψ, ενώ ο άντρας τους οδηγεί στο νε­κροταφείο όπου έχει θαφτεί το ζευγάρι με τη μικρή. Οι δύο γονείς λυγίζουν και θρη­νούν για το παιδί τους πάνω από τον τάφο του, χωρίς να γνωρίζουν όμως την πραγ­ματικότητα.

Η Μελέκ σπαράζει, αλλά ο Κε­νάν προσπαθεί να τη συνεφέρει. Το απόγευ­μα επιστρέφουν στο κτήμα των Εμίρογλου, ανακοινώνουν τα άσχημα νέα για την Ελίφ και όλοι ξεσπούν σε κλάματα. Η Ασουμάν, όμως, δεν καταλαβαίνει πως η Ελίφ θεω­ρείται νεκρή και υπάρχει ακόμα και τάφος, ενώ βλέποντας όλους στο σπίτι στενοχωρημένους νιώθει πολύ άσχημα. Παράλληλα, η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί, να βρει τη διεύθυνση του Τζεμάλ και να πάει να σκοτώσει την Ελίφ.

Ο Ερκούτ βρίσκει τα στοιχεία που του ζήτησε λίγη ώρα αργότερα και της τα δίνει, ενώ ο Τζεμάλ την ίδια στιγμή φεύγει από το σπίτι με την Ιντζί και κλειδώνει τπν Ελίφ μόνη»στο σπίτι. Όμως η μικρή χρησιμοποιεί τα κλει­διά τπς Ασουμάν και βγαίνει έξω.

Ανοίγοντας την πόρτα, όμως, τπν περιμένει μία δυ­σάρεστη έκπληξη…

Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ η σοκαριστική συνέχεια!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ