Αποχώρηση «βόμβα» από την Ελένη! Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τη Μενεγάκη (Photos & Vid)


Αυλαία έριξε χθες, Παρασκευή 28 Ιουνίου η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

Η Ελένη μεταξύ άλλων τόνισε στο φινάλε της εκπομπής της: «Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά. Όλα τα νέα παιδιά και όλα τα παλιά είναι όλη η δύναμη και η ενέργεια αυτής της εκπομπής. Κάθε μέρα μέσα σε αυτόν τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Γιατί ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε στην καθημερινότητα, με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν. Για αυτές τις ώρες που είμαστε μαζί.»!

Και τόνισε: «Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ…

Καλό καλοκαίρι σε όλους»!

Η εκπομπή τελείωσε και μετά από λίγες ώρες συνεργάτιδά της ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή «Ελένη»!

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου❣Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!»!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε από την εκπομπή και δε θα την δούμε την επόμενη σεζόν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ