Εκλογές 2019 – Ρουπακιώτης: Έτοιμος ο μηχανισμός του υπουργείο Εσωτερικών για τις εκλογές

Ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών είναι έτοιμος επεσήμανε ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή τόνισε πως μέγιστο και πρώτιστο θέμα είναι η προσέλευση των πολιτών στις κάλπες.

«Στο υπουργείο Εσωτερικών, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως υπηρεσιακός υπουργός, βρήκα στελέχη αξιόπιστα και έμπειρα στη διεξαγωγή εκλογών. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν μόλις τον Μάιο διεξήχθηκαν οι πιο δύσκολες τετραπλές εκλογές στην ιστορία του ελληνικού κράτους» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης.

Παράλληλα ο κ. Ρουπακιώτης πρόσθεσε ότι «το πρώτιστο και το μέγιστο είναι να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες, να μη μείνουν σελίδες ψηφισάντων με κενά και θα έλεγα, να μην μείνουν ορφανά ψηφοδέλτια. Σε μια εποχή που σκοτεινιάζει η Ευρώπη από δυνάμεις που βρίσκονται μακριά από τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, σε μια εποχή που για πολλούς λόγους έχει εκπέσει η αξιοπιστία της θεσμικής οργάνωσης της πολιτείας απέναντι στους πολίτες, πολύ περισσότερο τα τελευταία δέκα χρόνια για την πατρίδα μας, η συμμετοχή στις εκλογές είναι κρίσιμη».

Όσον αφορά στη μετάδοση των αποτελεσμάτων ο κ. Ρουπακιώτης είπε ότι και αυτή τη φορά θα υπάρχει μια συνεχής ροή, ώστε να ενημερώνεται το ελληνικό κοινό.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ