ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό μήνυμα του Βιεϊρίνια στον Λουτσέσκου.


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Δικεφάλου να τον αποχαιρετούν με μηνύματα τους στα social media. Το πιο ιδιαίτερο μήνυμα ανήκει, πάντως, στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου είπε το δικό του «αντίο» στον Ρουμάνο τεχνικό, με τον Πορτογάλο άσο να στέκεται μεταξύ άλλων στον δύσκολο τραυματισμό του και στο πόσο του στάθηκε ο προπονητής του.

«Coach, ήρθε η ώρα να σε χαιρετήσω και γω, και να σου ευχηθώ καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα ! Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζι, σε Ευχαριστω για όλες τις συμβουλές που μου έδινες κάθε τόσο, σε Ευχαριστω που πόνεσες μαζι μου όταν τραυματίστηκα και ήσουν δίπλα μου ! Ως Αρχηγός , ως οπαδός του ΠΑΟΚ σου εύχομαι καλή τύχη, καλή αρχή , ευχαριστούμε !…», έγραψε ο Βιεϊρίνια.Η ανάρτηση του αρχηγού του ΠΑΟΚ

View this post on Instagram

Coach, ηρθε η ωρα να σε χαιρετήσω και γω,και να σου ευχηθώ καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα ! Θελω να σε ευχαριστήσω για όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζι, σε Ευχαριστω για όλες τις συμβουλές που μου έδινες κάθε τόσο, σε Ευχαριστω που πόνεσες μαζι μου όταν τραυματίστηκα και ήσουν δίπλα μου ! Ως Αρχηγός , ως οπαδός του ΠΑΟΚ σου εύχομαι καλή τύχη, καλή αρχή , ευχαριστούμε !.. ⚽️

A post shared by Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ