Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος για πρώτη φορά μας συστήνει το γιο του! (photos)


Τον Δημήτρη Μαυρόπουλο τον λατρέψαμε ως… αδελφό του Γιάννη Μπέζου στην επιτυχημένη κωμική σειρά Ευτυχισμένοι μαζί και φέτος τον απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Μην ψαρώνεις. 

Ο ηθοποιός, δεν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη προσωπική του ζωή, όμως εκείνοι που τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως πρόκειται για έναν τρυφερό σύζυγό για τη γυναίκα του Νανά και έναν στοργικό πατέρα για την κόρη του και τον γιο του Παναγιώτη.

Ο ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε στη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης Μαρία Πενταγιώτισσα και μας σύστησε για πρώτη φορά τον 16χρονο γιο του ο οποίος τον έχει περάσει σε μπόι! Πρόκειται για τον νεαρό Παναγιώτη Μαυρόπουλο ο οποίος λατρεύει το θέατρο και δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τον πατέρα του σε αυτή την έξοδό του.

Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, σε μία σπάνια συνέντευξή του πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν είχε μιλήσει για τα παιδιά του, είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για εκείνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω την αγωνία τι θα γίνει αύριο. Για την κόρη μου που σπουδάζει, τι θα κάνει, αν θα φύγει έξω αργότερα, αν θα βρει δουλειά τελειώνοντας, για τον γιο μου που είναι 12 χρόνων (σήμερα 16 χρονών) και πλησιάζει το Γυμνάσιο, τι θα κάνει; Γι» αυτό το ερώτημα που μπορεί να έχω εγώ ή η κόρη μου όταν μου λέει “μπαμπά τι θα κάνω όταν τελειώσω”, δεν μπορώ να βρω τη λύση. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τα παιδιά μου».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να ακολουθήσουν το επάγγελμά του, είχε πει τότε: «Φυσικά όχι και δεν φταίει η κρίση, γιατί και τότε που βγήκα εγώ ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Πολύ λιγότερα θέατρα και όλα πολύ πιο σκληρά και ανταγωνισιτκά. Αλλά θα πω το εξής: “Γιατί να γίνουν ηθοποιοί τα παιδιά μου; Για να ψάχνουν δουλειά δύο φορές τον χρόνο;”… Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο. Υπάρχει ένα όνομα Μαυρόπουλος. Αν δεν μπορούν να είναι σαν τον πατέρα τους, γιατί να υπάρχει αυτό το φορτίο; Και επιπλέον όλες αυτές τις αγωνίες μου για τη δουλειά τις έχουν ζήσει τα παιδιά μου και έχουν καταλάβει ότι μόνο γι’ αυτήν τη δουλειά δεν είναι… Άλλωστε, στην Ελλάδα δεν εκτιμούν τους καλλιτέχνες, τους απαξιώνουν πολύ εύκολα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ηθοποιού με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και τον γιο του Παναγιώτη:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ