Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τη Μάρθα! Τι αποκάλυψε; (videos)


Όλα Λάθος: Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία μίλησε για όλα! 

Η όμορφη κόρη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αφού μίλησε για τη νέα ενασχόλησή της με τη μόδα και τον σχεδιασμό ρούχων, αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στον πατέρα της για τον οποίο δεν έκρυψε το σοκ που πέρασε με την περιπέτεια που είχε εκείνος, όταν πρόσφατα φυλακίστηκε.

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την αξέχαστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, η Μαρία Ελένη τόνισε:

«Χαιρόμουν γιατί είχα μία ωραία μάνα. Και όχι μόνο ωραία. Είχε εκτόπισμα».

Φυσικά και συνεχίζει να πενθεί τον χαμό της και όπως είπε: «Δεν κλαίω. Κλαίω μόνη μου σπίτι μου. Δεν σταματάει ποτέ αυτό το πράγμα. Μπορεί να σου λείπει για πάντα κάποιος. Δεν κλαις κάθε μέρα».

Η Μαρία Ελένη επίσης παραδέχτηκε πως δεν έχει σχέση αυτόν τον καιρό. Όπως αποκάλυψε: «Δεν έχουμε κανένα αγόρι. Είμαι μόνη, τελείως. Είμαι ελεύθερη».

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα της, εκείνη δήλωσε: «Ήταν σοκαριστικό ο πατέρας μου να είναι στη φυλακή για κάτι που δεν είχε κάνει».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της για τον πατέρα της.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη, η ίδια, σχεδόν θυμωμένη σχολίασε: «Καλό είναι ο κόσμος να μην κρίνει την προσωπική ζωή των άλλων», αναφερόμενη βέβαια στον ντόρο που έχει γίνει για τη σχέση του πατέρα της με την ηθοποιό. Επίσης, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε ευθέως πώς πιστεύει πως θα αντιδρούσε η μητέρα της αν έβλεπε τώρα τον πατέρα της σε σχέση με τη Νατάσα Καλογρίδη, εκείνη είπε με χιούμορ: «Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου και δεν θα ήθελε να είναι μόνος του».

Και τόνισε: «Εγώ θέλω ο πατέρας μου να είναι ευτυχισμένος. Να είναι καλά. Αν αυτή η σχέση τού δίνει περισσότερες καλές στιγμές, να είναι, αν όχι, να μην είναι».

Φυσικά η κουβέντα Κωστόπουλου-Λυκουρέζου δεν θα μπορούσε να μην οδηγηθεί στο θέμα που έχει προκύψει αφορά στην κόντρα της Μαρίας Ελένης με τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη όπου ζούσε μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής της η Ζωή Λάσκαρη. Στην αρχή η Μαρία Ελένη δεν ήθελε να αναφερθούν στο θέμα, όμως μετά αποκάλυψε πολλά. Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ