Αντετοκούνμπο: “Βουλιάζουν” τα Σεπόλια για τον MVP μας.


Ημέρα γιορτής στα Σεπόλια για τους… Antetokounmbros.
Λαμπρή γιορτή που θυμίζει… NBA με εντυπωσιακούς φωτισμούς, video wall και αστέρες του μπάσκετ προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του.
Παρών ο «δράκος» Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλά αμερικανικά δίκτυα.
Γεμάτο κόσμο το γήπεδο. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.

Λίγες ημέρες πριν, το NBA και το παγκόσμιο μπάσκετ υποκλινόταν στον «δικό» μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγινε μόλις ο πέμπτος μη Αμερικανός μπασκετμπολίστας στην ιστορία που κατέκτησε τον τίτλο του MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη! Βέρα Αντετοκούνμπο: Πώς κινδύνευσε να χάσει τον Γιάννη!

Επόμενος σταθμός; Σεπόλια! Εκεί που ξεκίνησαν όλα, εκεί που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, πάντα έχοντας στο πλευρό του τα αδέρφια του.

Στο γήπεδο που έκλεβε τις εντυπώσεις πριν κατακτήσει… αμέτρητες κορυφές, έχει στηθεί μια μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τα αδέλφια του.

Πλήθος κόσμου έχουν κατακλύσει το ανοιχτό γήπεδο, το οποίο θυμίζει… NBA! Φωτισμοί, τεράστια video walls και μια απίστευτη γιορτή που διοργάνωσε η Nike, χορηγός του Greak Freak!

Πολλά αμερικανικά δίκτυα καλύπτουν το γεγονός, ενώ στο σημείο βρίσκονται και τεράστια ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλοί ακόμα!

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με το ντύσιμο του, δήλωσε για τον Αντετοκούνμπο: «Είμαστε κι εμείς στη γιορτή του μπάσκετ, δίπλα στον Γιάννη που μας κάνει τόσο υπερήφανους σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Κι εμείς από μικροί το αγαπήσαμε πολύ. Κάναμε πολλές θυσίες και όνειρα. Είμαστε τυχεροί που τα πετύχαμε. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να δουλεύουν σκληρά».Δείτε τις πρώτες εικόνες από την γιορτή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ