Ολυμπιακός: “Γεύση” από Σεμέδο και γκολ από Ντουρμισάι και Βαλμπουενά σε αγώνα… κατς.


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Πήγαν να τινάξουν… το παιχνίδι στον αέρα οι Ισραηλινοί με τα μαρκαρίσματα τους.

Μόνο με φιλικό δεν έμοιαζε το παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Ισραηλινούς να παίζουν πολύ σκληρά. Στο 65′, μάλιστα, ο Ομάρ δέχθηκε ένα πολύ «βρώμικο» μαρκάρισμα και κινδύνεψε με σοβαρό τραυματισμό.

Ο Ντουρμισάι άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 28′, έπειτα από ασίστ του Ποντένσε. Στο 34’ ο Μπεν Σαχάρ ισοφάρισε (1-1) για τους Ισραηλινούς, ενώ στο 6-0 ο Χάσελμπαϊνκ έκανε το 2-1. Ο Βαλμπουενά στην εκπνοή, από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο τους με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έκαναν ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Ραντζέλοβιτς, ενώ ο Ποντένσε αποχώρησε προληπτικά στο 44′ και τη θέση του πήρε ο Βαλμπουενά.

O Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπα και τον Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Ομάρ και τον Κούτρη στα άκρα της άμυνας, τον Τοροσίδη και τον Σουρλή στα χαφ, τον Ποντένσε δεξιά και τον Μασούρα αριστερά και τον Φορτούνη να κινείται πίσω από τον Ντουρμισάι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουΐ (68′ Ανδρούτσος), Βούκοβιτς (72′ Σεμέδο), Μπα (61′ Παπαδόπουλος), Κούτρης (46′ Τσιμίκας), Τοροσίδης (46′ Γκιγιέρμε), Σουρλής (76′ Μπρούνο), Μασούρας Γ. (61′ Σολδάνο), Φορτούνης (61′ Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε (44′ Βαλμπουενά), Ντουρμισάι (61′ Γκερέρο)Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ