Η Ελένη Βαΐτσου αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερός της φόβος (photos)


Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για την Ελένη Βαΐτσου. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της και δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεγαλύτερό της φόβο.

Γιατί όπως όλοι, έτσι και εκείνη έχει τις δικές της φοβίες και ανασφάλειες.

«Αν είχα τη δυνατότητα ν’ αλλάξω κάτι στη χώρα μου, θα ήταν το εκπαιδευτικό σύστημα. Έχω την εντύπωση πως η παιδεία δεν λαμβάνει την προσοχή που πρέπει, ενώ θα έπρεπε να είναι ο πρώτος τροχός της αμάξης και το πρώτο μας μέλημα»

«Κάποιες φορές εύχομαι να μπορούσα να διαβάζω τη σκέψη των άλλων. Όχι για να μαθαίνω τα μυστικά τους, αλλά για να μεταφράζω τη στάση τους απέναντι μου και να καταλαβαίνω τι πραγματικά θέλουν από μένα»

Ο μεγαλύτερος φόβος μου έχει να κάνει με την οικογένεια μου. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν τους «έχανα». Με τρομάζει αυτή η μοναξιά»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα που με πλημμύριζε κάθε φορά στις παραστάσεις που δώσαμε για τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη στο σημείο όπου 3.000 άτομα τραγουδούσαν μαζί μας όρθιοι «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ»»

«Εκτιμώ απεριόριστα και θαυμάζω τους ανθρώπους που καταφέρνουν να σταθούν μόνοι στα πόδια τους, επιμένουν στις αντιξοότητες και πετυχαίνουν τον στόχο τους χωρίς πλάτες και χωρίς να πατήσουν επί πτωμάτων»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ