Άλις Κούπερ: «Deal θανάτου» με τη σύζυγό του (photos)


Έχουν συμφωνήσει να μη ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ο Άλις Κούπερ και η Σέριλ Γκόνταρντ είναι παντρεμένοι εδώ και 43 χρόνια, και όπως δηλώνει ο διάσημος heavymetalάς δεν την έχει απατήσει ποτέ του. Μάλιστα, η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή και όπως αποκάλυψε ο 71χρονος ροκάς, έχει κάνει «συμφωνία θανάτου», με την 61χρονη σύζυγό του ώστε να φύγουν μαζί από τη ζωή.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο ένας χωρίς τον άλλον» δήλωσε στη «Mirror» ο τραγουδιστής, που από την αρχή της καριέρας του είχε… ιδιαίτερη σχέση με τον θάνατο, καθώς γνώρισε παγκόσμια επιτυχία το 1971 με το άλμπουμ «Love It to Death», έσπασε ταμεία το 2009 με τη «The theatre of death tour» και ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με το τραγούδι «Hands of Death» («Βurn Baby Burn»), που συνέθεσε με τον ΡομπΖόμπι.

«Κάναμε μια συμφωνία. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εκείνη και πάντα λέγαμε ότι δεν θα έρθει ποτέ η ώρα που ο ένας από τους δυο θα χρειαστεί να πενθήσει για τον άλλον» εξήγησε, προσθέτοντας ότι «οποτεδήποτε κι αν συμβεί, θα «φύγουμε» μαζί».

Να σημειωθεί πως ο Κούπερ γνωρίστηκε με την Γκόνταρντ το 1975, όταν εκείνη άρχισε να χορεύει στις συναυλίες του, και την παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα. Το ζευγάρι το οποίο όπως φαίνεται δεν θα το χωρίσει ούτε ο θάνατος, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 38χρονη Καλίκο, τον 34χρονο Ντάσιελ και την 27χρονη Σονόρα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ