Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία Γραικού: Το ημερολόγιο που «καίει» τον δολοφόνο του

Δημήτρης Γραικός: Τα όσα κατέγραφε στο ημερολόγιό του ο κτηνοτρόφος «δείχνουν» τον δολοφόνο του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξη Κούγια.

Όπως φαίνεται, η δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού ήταν σχεδιασμένη από τον 46χρονο δράστη, προκειμένου να διαγραφεί ένα ποσό 200.000 ευρώ που του όφειλε.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της εφημερίδας «Realnews», ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία, ο κτηνοτρόφος χρωστούσε στον επιχειρηματία πάνω από 200.000 ευρώ σε «μαύρα» και μάλιστα υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια τα παιδιά του επιχειρηματία έχουν στην κατοχή τους και έγγραφες σημειώσεις του θύματος

«Ήθελε να τον σκοτώσει, γιατί αυτά που του χρωστούσε ήταν πάνω από 200.000 ευρώ, “μαύρα”. Δεν ήταν το ποσό που λέει. Ο μόνος που μπορούσε να το αποδείξει ήταν ο Γραικός. Υπάρχουν, όμως, και σημειώσεις που αυτός δεν τις ήξερε και τις οποίες δώσαμε την Παρασκευή στην ανακρίτρια. Φαίνονται από τις σημειώσεις ότι τα ζώα που εσφάγησαν και πήρε ο δράστης είναι αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Από αυτό φαίνεται ότι ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Το μεγάλο ποσό που του χρωστούσε από τα ζώα είναι το “μαύρο”. Οπότε σκοτώνοντας αυτόν, εξαφανίζει και το “μαύρο” ποσό», τονίζει ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ