Γάμοι που άφησαν εποχή και έγιναν πρωτοσέλιδα (photos)


Όταν τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz αποφάσισαν  ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο γάμος τους έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αρκετοί από τους γάμους των επώνυμων ζευγαριών της χώρας μας, όχι μόνο έχουν αφήσει εποχή, αλλά έχουν γίνει και πρωτοσέλιδα.

Τα προηγούμενα χρόνια το να υπάρχει έστω κι ένα στιγμιότυπο από αυτό το γεγονός ήταν … κατόρθωμα. Σήμερα, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τόσο τα ζευγάρια όσο και οι καλεσμένοι δεν μπορούν ν’ αντισταθούν στον πειρασμό των social media και έτσι όλες οι αρχικές σελίδες γεμίζουν με φωτογραφίες του ζευγαριού τόσο από την εκκλησία όσο και από την δεξίωση.

Πάμε, να θυμηθούμε μερικούς από τους γάμους που έγιναν και άφησαν εποχή, είτε αυτοί στέριωσαν είτε όχι.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2001. Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από την αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Πλήθος κόσμου και τηλεοπτικές κάμερες είχαν κατακλίσει τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, αφού αναμφισβήτητα ήταν το γεγονός της χρονιάς.

Ποιος θα ξεχάσει την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή on air στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά;

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, αλλά οι περισσότεροι την θυμούνται. Ο γάμος τους έγινε το 1997 και το ζευγάρι από τότε παραμένει μαζί και ερωτευμένο παρά τις κρίσεις που έχουν περάσει κατά καιρούς.

Ο έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας το 1996. Οι δυο τους απέκτησαν την κόρη τους Μαρία όπου φέτος τελείωσε το Λύκειο. Ο γάμος τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, καθώς αυτός ήταν ο τέταρτος για τον τραγουδιστή.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Πάνος Μιχαλόπουλος γνωρίστηκαν το 1981 και το 1988 παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, καθώς η Ρούλα Κορομηλά είχε κάνει την πρώτη της σεζόν στην πρωινή σεζόν. Εκείνη την χρονιά, είχε εγκαινιάσει το πρωινό στην ΕΡΤ.

Ο γάμος της Ντορέτας Παπαδημητρίου με τον Κώστα Πηλαδάκη έγινε το 2004. Εκείνη την χρονιά, η ηθοποιός είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση . Οι δυο τους χώρισαν οριστικά το 2011 και έκτοτε ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις χάρη στους δυο γιους τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Σίφνο και ο γάμος τους ήταν στα φώτα της δημοσιότητας για αρκετές μέρες. Ο παρουσιαστής του Survivor παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του και το παρόν στον γάμο τους έδωσαν αρκετοί φίλοι τους από την showbiz που ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου του 2018 στο νησί των ανέμων! Μετά τον πολιτικό γάμο και τη γέννηση του μικρού Μάξιμου, το ζευγάρι πραγματοποίησε και τον θρησκευτικό γάμο ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους, στενούς συνεργάτες και επώνυμους καλεσμένους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ