Ο Άρης Καβατζίκης στο gossip-tv.gr: «Δε μοιράσαμε ποτέ ρόλους στο Πρωινό» (exclusive video)


Ο Άρης Καβατζίκης ήταν ένας από τα μέλη της ομάδας του «Πρωινού» και μίλησε στο gossip-tv.gr για την εκπομπή και όχι μόνο.

Για εκείνον η λήξη της τηλεοπτικής χρονιάς και κατ’ επέκταση του «Πρωινού» δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Μάλιστα, χαρακτήρισε την ομάδα ως οικογένεια, ενώ παραδέχτηκε ότι τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες του τους βλέπει περισσότερο κι από τους φίλους του.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος είπε πως θα του λείψουν, όπως επίσης θα του λείψουν κι εκείνοι οι οποίοι ολοκλήρωσαν την πορεία τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο δημοσιογράφος ήταν αρκετές φορές έντονος στον αέρα της εκπομπής και δεν δίσταζε να έρχεται σε αντιπαράθεση τόσο με τους συνεργάτες του όσο και με την παρουσιάστρια της εκπομπής. Εμείς τον ρωτήσαμε κι εκείνος μας απάντησε γιατί συνέβαινε αυτό!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Άρης Καβατζίκης είπε τη γνώμη του για την Φαίη, ενώ έκανε και μια μικρή σύγκριση όσο εκείνη ήταν δίδυμο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Άρης Καβατζίκης μας αποκάλυψε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη για την επόμενη χρονιά.

Θα είναι ή όχι και τη νέα σεζόν στην πρωινή παρέα της Φαίης;

Τι είπε για όσους δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στην εκπομπή και ποια είναι η πιο απολαυστική αλλά και η πιο δύσκολη στιγμή που θα θυμάται από τη φετινή χρονιά;

Όσα μας δήλωσε στο ακόλουθο αποκλειστικό βίντεο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ