Υπόθεση Τοπαλούδη: Φοβάται για τη ζωή της η 19χρονη που κατήγγειλε βιασμό

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα με αναπηρία που φέρεται να την έχει βιάσει ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 19χρονη είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη. Είπε ότι οι δράστες την απείλησαν ότι αν μιλήσει θα περάσει πάλι τα ίδια.

Η 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας 67% κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 19χρονο Αλβανό -που κατηγορείται και στην υπόθεση Τοπαλούδη – και από έναν 23χρονο. Ο βιασμός της μάλιστα, φέρεται να έγινε μόλις τρεις ημέρες από τη δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Ο πατέρας της 19χρονης, μιλώντας στην εφημερίδα RealNews, αποκαλύπτει ότι η κόρη του φοβάται για τη ζωή της. Σύμφωνα με την οικογένεια, το κορίτσι δεν κυκλοφορεί πλέον ποτέ στο δρόμο μόνο του, παρά μόνο με τον θείο, την αδερφή ή την μητέρα του.

«Πώς μπορεί να σκέφτεται ένα παιδί με τόσα προβλήματα, όταν ευθέως την απείλησαν τότε ότι αν μιλήσει θα ξαναπάθει τα ίδια», λέει ο πατέρας της 19χρονης.

«Αυτό που θέλω είναι την απόλυτη τιμωρία τους. Ζητώ τη μέγιστη ποινή που μπορεί να τους αποδοθεί. Μόνο τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Γιατί η κατάσταση του παιδιού μου ήταν ήδη επιβαρυμένη και εκείνη κατάφεραν να την επιδεινώσουν όσο δεν πάει. Κανένας γονιός να μη νιώσει αυτά που νιώθω εγώ για αυτά που πέρασε το παιδί μου. Ζητώ από όλους εκείνους οι οποίοι αποφάσισαν να μειώσουν την ποινή στους βιαστές με το νέο ποινικό κώδικα, να το πάρουν πίσω. Είμαι σίγουρος ότι δε θα το σκέφτονταν καν αν επρόκειτο για το δικό τους παιδί», σημειώνει.

Με πληροφορίες από: RealNews

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ