Χατζηνικολάου: Οι δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις στη γυναίκα του μας έκαναν να λιώσουμε (pics)


Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά από δεκαέξι χρόνια παραμένει ερωτευμένος με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη και μας το δείχνει μέσα από το Instagram.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη γυναίκα της ζωής του και σε κάθε του ανάρτηση κάνει και μια ερωτική εξομολόγηση για εκείνη.

Οι δυο τους είναι μαζί δεκαέξι χρόνια και τα δεκατέσσερα είναι παντρεμένοι. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και το πέρασμα των χρόνων και δεν έχει σβήσει την φλόγα του πάθους τους. Μάλιστα, σε μια από τις αναρτήσεις, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε γράψει για τη σύζυγό του: «Τρία παιδιά πριν… Και την θέλω όπως τότε! Ίσως και περισσότερο!».

Οι όμορφες δημόσιες εξομολογήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους followers του, οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν like αλλά και να σχολιάσουν στον δημοσιογράφο και να τον συγχαρούν για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει για την σύζυγό του.

Δείτε τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου στη σύζυγό του στην gallery που ακολουθεί:

«Τρία παιδιά πριν… Και την θέλω όπως τότε! Ίσως και περισσότερο!» είχε γράψει λεζάντα σε αυτή τη φωτογραφία ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πέρασαν 14 χρόνια! Νομίζω ότι ήταν χθες… Έρωτας ήταν η αιτία! Και παραμένει! #forever» είχε γράψει για την επέτειο του γάμου τους.

«Μαζί της θέλω να γεράσω… Την λατρεύω! #forever#reallove #mygirl» τα τρυφερά λόγια του δημοσιογράφου για τη γυναίκα της ζωής του.

«Ανοιξιάτικη διάθεση! Βγάζουμε από το συρτάρι τα μαύρα γυαλιά! #springtime#spring2019»

«Εδώ δέχομαι γλυκειά… επίθεση! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους! #haveaniceweek #goodnight» δεν διστάζει να δείξει δημόσια τον έρωτά του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ