2.000 άνθρωποι έπαιξαν μόνο μηδενικά σε λοταρία και μοιράστηκαν 7,8 εκατ. δολάρια!


Αν σας ζητούσε κανείς να βάλετε τέσσερις αριθμούς στη σειρά προκειμένου αυτοί να αποτελέσουν το δελτίο σε κλήρωση λοταρίας ποιοι θα ήταν αυτοί; Περισσότεροι από 2.000 Αμερικανοί σκέφτηκαν να βάλουν μόνο μηδενικά στα δελτία τους και… κέρδισαν.

Το Pick 4, όπως λέγεται το τυχερό παιχνίδι στη Βόρεια Καρόλινα των ΗΠΑ ζητά από τους παίκτες να διαλέξουν τέσσερις μόνο αριθμούς. Η κλήρωση λοιπόν του προηγούμενου Σαββάτου έβγαλε το μαγικό «0-0-0-0» αναδεικνύοντας νικητές 2.014 παίκτες και μοιράζοντας ποσό ρεκόρ 7,8 εκατομμυρίων δολαρίων (κάτι περισσότερο από 3.800 δολάρια ο καθένας).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ABC, η πιθανότητα να προκύψει η τετράδα των μηδενικών είναι μία στις 10.000. Βεβαίως, καθώς την έμπνευση των μηδενικών την είχαν πολλοί, το ποσό μοιράζεται σχεδόν ισόποσα. Ετσι, 1002 νικητές που έπαιξαν δελτία τους ενός δολαρίου, θα πάρουν επιταγές των 5000 δολαρίων, ενώ 1012 που επέλεξαν τα δελτία των 50 λεπτών αναμένεται να παραλάβουν από 2500 δολάρια.

Το ρεκόρ των τετράδων στην λοταρία

Το ποσό ρεκόρ των 7,8 εκατομμυρίων έρχεται να ξεπεράσει εκείνο των 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αυγουστο του 2012. Τότε, η λοταρία είχε βγάλει τέσσερις άσσους, αποδεικνύοντας πως είναι πολλοί οι παίκτες που συνηθίζουν να ποντάρουν στο ίδιο ψηφίο και για τους τέσσερις τυχερούς αριθμούς.

Φαίνεται πως η τετράδα ίδιων αριθμών συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των παικτών, σύμφωνα με την εταιρία που πραγματοποιεί τις κληρώσεις. Από την εταιρία προειδοποίησαν τους παίκτες να οπλιστούν με υπομονή, καθώς ίσως χρειαστεί να περιμένουν αρκετά στην ουρά για να παραλάβουν τα χρήματά τους, ακριβώς λόγω του υψηλού αριθμού νικητών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ