Κλέψανε το δώρο ενός άρρωστου παιδιού αλλά μόλις το μάθανε κάνανε κάτι απίστευτο


H ιστορία ξεκίνησε όταν δύο γυναίκες αποφάσισαν να κλέψουν ένα πακέτο που βρισκόταν στην βεράντα ενός σπιτιού στην πολιτεία της Ουάσιγκτον. Αυτό που δεν ξέρανε είναι ότι το πακέτο περιείχε μια ρεπλίκα ζώνη πάλης πρωταθλητή του WWE η οποία προοριζόταν για ένα άρρωστο 5χρονό παιδάκι τον Timmy Vick.
Ο Timmy που είναι αυτιστικός και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον περασμένο Οκτώβριο λατρεύει το WWE σε τέτοιο βαθμό που οι γονείς του έκαναν οικονομίες για να συγκεντρώσουν 2.000 δολάρια έτσι ώστε να μπορούν να αγοράσουν το αντίγραφο της ζώνης.

Μάλιστα το έστειλαν σε έναν σχεδιαστή για να αντικαταστήσει τα πλαστικά πετράδια με πετράδια ζιργκον ώστε η ζώνη να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο αυθεντική. Όμως μόλις το πακέτο έφτασε στο σχεδιαστή και πριν αυτός προλάβει να το παραλάβει οι δύο γυναίκες το έκλεψαν.

Αφού οι αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο με τις δύο γυναίκες και μόλις αυτές μάθανε την ιστορία έκαναν κάτι που κανένας δεν περίμενε…επέστρεψαν το πακέτο το οποίο συνοδευόταν από μια επιστολή συγνώμης 4 σελίδων.
Η επιστολή έγραφε: “Λυπούμαστε τόσο πολύ που πήραμε τα πράγματα σας. Ποτέ ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι είχα κλέψει από ένα παιδάκι 5 χρονών και ντρέπομαι για αυτό που έκανα. Έχω μια κόρη 6 χρονών και ντρέπομαι πραγματικά. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και επειδή είμαστε άστεγοι προσπαθούμε να βγάλουμε γρήγορα λεφτά αλλά ποτέ δεν θέλαμε να κλέψουμε την ελπίδα από ένα παιδί”.

Ο Timmy, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό στην ηλικία των 2 ετών περιμένει να χειρουργηθεί για να αφαιρέσει τον όγκο από το κεφάλι του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ