5 Δεκεμβρίου 2025

Με το «δεξί» ο Ιούλιος στη Wall Street – Κέρδη για το πετρέλαιο


Με ανοδικές τάσεις έκλεισε η πρώτη συνεδρίαση του Ιουλίου στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

 

Ο S&P 500 ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Δευτέρας (1/7) σε νέο ιστορικό υψηλό, τη στιγμή που οι επενδυτές να εμφανίζονται αισιόδοξοι για τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας μετά την συμφωνία των ηγετών των δύο χωρών το σαββατοκύριακο να παγώσουν προσωρινά την επιβολή δασμών και να προσπαθήσουν να βρουν κοινό έδαφος.

Οι δείκτες

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 117,47 μονάδων (+0,44%), στις 26.717,43 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι των εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας, ενισχύθηκε 84,92 μονάδες (+1,06%), στις 8.091,16 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 22,57 μονάδων (+0,77%), στις 2.964,33 μονάδες.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ