Ο έρωτας δεν νικά πάντα: Ταινίες που όλες αγαπήσαμε αλλά… δεν είχαν happy end


Πόσες φορές το μόνο που θες είναι να σκεπαστείς με την αγαπημένη σου κουβέρτα έχοντας για συντροφιά τα pop corn και τις σοκολάτες -που αύριο θα μετανιώσεις που έφαγες- και να απολαύσεις μια ρομαντική ταινία;

Παραδέξου το, θες να αναπολήσεις τους ανεκπλήρωτους έρωτές σου και να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά, τι έκανες  λάθος, αν έδωσες παραπάνω από όσα έπρεπε και όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα που θα σε βασανίζουν για καιρό.

Εμείς λοιπόν, θα σου προτείνουμε κάποιες ταινίες που εγγυημένα θα σε βάλουν  στο mood που ψάχνεις  και θα  ξυπνήσουν την drama queen που κρύβεται μέσα σου.

Να που τελικά δεν είναι μόνο ο «Τιτανικός»…

A Star Is Born

Ο έρωτας δεν νικά πάντα: Ταινίες που όλες αγαπήσαμε αλλά… δεν είχαν happy end

Η συγκεκριμένη ταινία, για όσους δεν το γνωρίζουν είναι remake της πρωτότυπης κινηματογραφικής ταινίας «A Star Is Born». Πρωταγωνιστές είναι ο Bradley Cooper και η Lady Gaga, η οποία έκλεψε την παράσταση με το υποκριτικό της ταλέντο.

Η ταινία εστιάζει στη σχέση μεταξύ του Jack (Bradley Cooper), ενός ήδη επιτυχημένου τραγουδιστή, που αυτοκαταστρεφόταν καθημερινά με ουσίες, και της Ally (Lady Gaga), μιας ανερχόμενης τραγουδίστριας που η καριέρα της εκτοξεύτηκε στα ύψη από την πρώτη της εμφάνιση στην σκηνή.

Μπορεί η αγάπη να αντέξει, όταν έρχεται αντιμέτωπη με τις ανθρώπινες αδυναμίες; Δυστυχώς, ο Jack δεν κατάφερε να νικήσει τα πάθη του, καθώς καταρρακωμένος στο φινάλε της ταινίας οδηγείται στην αυτοκτονία, με την Ally να ερμηνεύει, στην πιο συγκλονιστική στιγμή της ταινίας, ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτόν.

Ναι, μιλάμε για το single «I’ll necer love again» που εδώ και εβδομάδες βρίσκεται στην κορυφή των charts.

Me Before You

Ο έρωτας δεν νικά πάντα: Ταινίες που όλες αγαπήσαμε αλλά… δεν είχαν happy end

Πρωταγωνιστές είναι η Emilia Clarke  και ο Sam Claflin (που κάθε γυναίκα θα ήθελε να την ερωτευτεί).  Αυτό το πανέμορφο δίδυμο με τεράστια επιτυχία μας δίδαξε πως ο έρωτας  δεν γεννιέται μόνο σε ονειρικά πλασμένες στιγμές, αλλά και από τις δυσκολίες που έχει η ζωή.

O Will (Sam Claflin) είναι ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες που τον φροντίζει η γεμάτη αισιοδοξία για την ζωή  Alicia (Emilia Cralke).

Το τέλος κανείς δεν το περίμενε αφού ο Will παραμέρισε τη δική του ευτυχία, γιατί δεν άντεχε στη σκέψη ότι η αγαπημένη του θα υποστεί όλες τις συνέπειες της κατάστασής του.

Ποιος έρωτας είναι πιο αληθινός από τον ανιδιοτελή; Κανένας.

A Walk to Remember

Ο έρωτας δεν νικά πάντα: Ταινίες που όλες αγαπήσαμε αλλά… δεν είχαν happy end

Ένας νεανικός αναπάντεχος έρωτας που μας αποδεικνύει ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

Η Mandy Moore υποδύεται ένα θρησκευόμενο κορίτσι  που ερωτεύεται με τον επαναστάτη συμπρωταγωνιστή της, Shane West. Οι δυο τους κόντρα σε όλους αποφασίζουν να είναι μαζί.

Σε αυτήν την ταινία δεν ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η ζωή –το σενάριο για την ακρίβεια- είχε άλλα σχέδια για αυτούς. Μια σοβαρή ασθένεια που είχε η Jamie (Mandy Moore) μπήκε ανάμεσα τους και είχε ως αποτέλεσμα ο έρωτάς τους να μην τους χαρίσει τις στιγμές που τόσο επιθυμούσαν.

Το μόνο που άφησε πίσω του ο έρωτας αυτός είναι οι αναμνήσεις του Landon (Shane West) και ένα γλυκόπικρο τέλος για την ίδια…

P.S. Ι Love You

Ο έρωτας δεν νικά πάντα: Ταινίες που όλες αγαπήσαμε αλλά… δεν είχαν happy end

Hilary Swank και Gerard Butler. Μπορείτε να φανταστείτε πιο ταιριαστό ζευγάρι; Εμείς όχι.

Σε αυτή την ταινία και πάλι ο έρωτας συναντάει ως εμπόδιο μια ασθένεια. Η Holly (Hilary Swank) χάνει ξαφνικά τον άνθρωπό της Gerry (Gerard Butler). Το μόνο που της έχει απομείνει είναι τα γράμματα που άφησε για αυτήν πίσω του.

Εκεί κρύβεται και όλη η πραγματική αγάπη που έτρεφε για το πρόσωπό της. Με αυτά τα γράμματα τη βοηθά να ξαναφτιάξει την ζωή της. Το ηθικό δίδαγμα της ταινίας είναι πως όταν αγαπάς πραγματικά, δεν υπάρχει χώρος για εγωισμό…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ